• HBO_V

  HBO-V

  Een verpleegkundige wil mensen helpen. Mensen die door bijvoorbeeld een ongeluk of een beperking afhankelijk zijn van de zorg van anderen. De opleiding Verpleegkunde (HBO-V) leidt jou op tot hbo-verpleegkundige.

  lees meer over HBO-V
 • Pabo GH Zwolle

  Pabo

  Wil jij graag werken met kinderen, niet alleen omdat je kinderen leuk vindt, maar vooral omdat je een belangrijke rol wilt spelen bij hun (Christelijke) vorming? Dan is de opleiding pabo aan Hogeschool Viaa jouw studie!

  lees meer over Pabo
 • SPH Opleiding

  Social Work (SPH/MWD)

  Wil jij echt iets voor mensen betekenen? Een schouder voor ze zijn in individueel contact, in groepswerk, op onderzoeks- of op beleidsniveau? Dan is Social Work jouw studie!

  lees meer over Social Work (SPH/MWD)
 • GPW & GL hogeschool Viaa

  GPW

  Een GPW'er heeft een veelzijdige baan. Van het voeren van pastorale gesprekken en het geven van catechese tot het organiseren van gemeenteactiviteiten. De kennis en vaardigheden om een goede GPW'er te worden leer je tijdens de studie Godsdienst-Pastoraal Werk.

  lees meer over GPW
 • Opleiding Godsdienstleraar aan de GH te Zwolle

  Godsdienstleraar

  Kun jij je goed inleven in de belevingswereld van jongeren van 12 tot 17 jaar? Wil je hen helpen met het zoeken naar antwoorden op hun geloofsvragen? Volg dan de deeltijdopleiding Godsdienstleraar aan Viaa!

  lees meer over Godsdienstleraar
 • Kind en Educatie

  Kind en Educatie

  Heb jij een mbo-4 opleiding of havo gedaan en vind je de overstap naar het hbo te groot? Volg dan de nieuwe Associate Degree (AD) Pedagogisch Professional Kind en Educatie.

  lees meer over Kind en Educatie
 • Keuzejaar

  Keuzetijd

  Wil jij graag met mensen werken, maar vind je het lastig om te bepalen wat voor jou de juiste opleiding is? Meld je dan aan voor 'Keuzetijd': een kennismaking met de verschillende opleidingen van Viaa.

  lees meer over Keuzetijd
 • Onderwijsmasters en -nascholing

  Voor leerkrachten in het basis-, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs, schoolleiders en managers biedt Viaa master-opleidingen in het onderwijs en onderwijsmanagement opleidingen aan.

  lees meer over Onderwijsmasters en -nascholing
 • Praktijkondersteuner GH

  Praktijkondersteuner

  Heeft u een MBO doktersassistent(e), Inservice A-B-Z, ofde HBO-V opleiding afgerond en bent u toe aan een nieuwe uitdaging of een nieuwe stap in uw loopbaan? Dan is de functie van praktijkondersteuner / praktijkverpleegkundige misschien iets voor u. Wij helpen u en leiden u op om die nieuwe uitdaging met succes aan te pakken.

  lees meer over Praktijkondersteuner
 • Cursus Ouderenzorg

  Ouderenzorg

  Werkt u veel met ouderen en wilt u zich verdiepen in de specifieke zorg aan deze groep? Volg dan de cursus Ouderenzorg bij Hogeschool Viaa.

  lees meer over Ouderenzorg
 • Bewegingsonderwijs

  Vakbekwaamheid Bewegingsonderwijs

  Viaa biedt in samenwerking met Windesheim de post-HBO opleiding Vakbekwaamheid Bewegingsonderwijs primair onderwijs aan.

  lees meer over Vakbekwaamheid Bewegingsonderwijs