Meeloopdagen

Wil je ervaren wat studeren op Viaa ècht inhoudt? Loop dan een dagje mee met één van onze studenten!

Je wordt tijdens een meeloopdag begeleid door een student van Viaa. Samen met hem/haar volg je enkele lessen van de opleiding waarvoor jij interesse hebt. Na de lessen of in de pauze kun je ook vragen stellen aan de docenten.

Je kunt je via de website aanmelden voor een meeloopdag. Klik op de link hieronder en kies vervolgens de opleiding van je voorkeur en de dag waarop jij wil meelopen. Heb je nog vragen? Mail dan naar info@viaa.nl of bel naar 038 425 55 42.

Aanmelden meeloopdag >>>

Praktijkdag pabo

Wil jij je breed oriënteren? En ook de praktijk meemaken? Bij de opleiding pabo is het ook mogelijk om een dagje mee te lopen op een basisschool. Zo kun je je echt goed een beeld vormen van de praktijk. Klik hier om je aan te melden voor de praktijkdag.

Praktijkdag Social Work

Bij de opleiding Social Work is het ook mogelijk om je te oriënteren in de praktijk en daarmee meer te zien van het beroepenveld van Social Work. Klik hier om je aan te melden voor de praktijkdag Social Work.

Proefstudiedag

Naast meeloopdagen hebben we ook proefstudiedagen. Tijdens een proefstudiedag volg je een programma en maak je samen met andere belangstellenden kennis met een van onze opleidingen.

Lees meer over proefstudiedag >>>