Open dag woensdag 21 juni

Wil jij in september 2017 beginnen aan een opleiding in deeltijd of voltijd? Bij Hogeschool Viaa kun je je nog inschrijven tot 1 september (met uitzondering van de opleiding Verpleegkunde voltijd). Als je nog twijfelt over de studie die je wilt volgen, maak dan een afspraak met één van de opleidingsvoorlichters of bezoek de open dag voor late beslissers op woensdag 21 juni. Je vindt de contactgegevens van de opleidingsvoorlichters onderaan de pagina van elke opleiding.

Ga naar de opleidingenpagina's >>>

Heb je vragen over het inschrijven via Studielink? Meer informatie vind je op de informatiepagina over inschrijven of neem contact op met Studentenzaken van Viaa, tel. 038 - 425 55 42 of mail naar studentenzaken@viaa.nl.

Open dag voor late beslissers

Op woensdag 21 juni van 15.00 tot 18.00 uur houdt Hogeschool Viaa een open dag, speciaal voor late beslissers. In het gebouw staan stands van de verschillende opleidingen. Je kunt daar in gesprek gaan met docenten en studenten.

 

 

Decentrale selectie Verpleegkunde

Voor de voltijdopleiding Verpleegkunde geldt een decentrale selectie. Dit houdt onder meer in dat je je voor 15 januari 2017 moet aanmelden als je in september 2017 wilt starten. Meer info vind je op www.viaa.nl/numerusfixus.

Op de open dag van 19 april wordt dus voorlichting over de opleiding Verpleegkunde gegeven aan belangstellenden die vanaf september 2017 de deeltijdroute willen gaan volgen (hiervoor geldt geen numerus fixus) en voor belangstellenden die in september 2018 willen starten met de voltijdopleiding Verpleegkunde.