Studenten Viaa doen mee aan Business4Students13-03-2017

Huiswerkschool Meppel en de Regiocampus organiseren op 16 maart 2017 voor de tweede keer Business4Students. Hét event voor ‘Leren ondernemen en ondernemend leren’ en voor en door ondernemers en studenten! Aan het event doen drie studenten van Hogeschool Viaa mee.

Tijdens de ‘studentenpitch’ kunnen studenten een coach winnen en daarnaast is er een hoofdprijs van 500 euro die beschikbaar wordt gesteld door de Rabobank-Meppel-Staphorst-Steenwijkerland. De juryvoorzitter is Richard Korteland, burgemeester van Meppel. De overige juryleden zijn: Johan Hutten, directievoorzitter van de Rabobank-Meppel-Staphorst-Steenwijkerland, Sytze Faber, voorzitter Bedrijven In Meppel (BIM) en de winnares van 2016, Lisa de Kramer van Detrena.

De van oorsprong Somalische Omar Munie, de jonge getalenteerde tassenontwerper, zal velen inspireren met zijn verhaal. Ondanks veel tegenslagen is hij een succesvolle ondernemer en designer van formaat. Zijn tassen worden wereldwijd verkocht en gedragen door vele bekende nationale en internationale beroemdheden.

Het event vindt plaats bij Terra, locatie Werkhorst 36 (Arcus gebouw) in Meppel. De toegang is gratis, maar meld je snel aan; er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! Ga voor meer informatie naar business4students.nl en meld je aan via aanmelden.B4S@gmail.com!

Business4Students