Kerk-zijn in deze tijd30-01-2017

Voor welke uitdagingen staat uw gemeente? Zijn er vragen rondom pastoraat, diaconaat of jongeren? Er zijn zoveel verschillende gebieden die binnen een kerk om aandacht vragen.

Het Praktijkcentrum ondersteunt kerken op alle terreinen van het gemeenteleven. Wij adviseren, begeleiden in veranderingstrajecten, bieden toerusting aan en verrichten onderzoek. De komende maanden komen wij graag naar de kerken toe om een aantal actuele onderwerpen met u door te spreken.

Ook u als gemeentelid nodigen we van harte uit. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor alle kerkleden en als u wilt, kunt u de lezingen en het gesprek daarover meemaken. In welke bijeenkomst bent u geïnteresseerd? U bent van harte welkom.

Hieronder geven we een overzicht van de drie bijeenkomsten (die elk een eigen thema hebben) en de plaats van samenkomst. Het tijdstip is in alle gevallen van 15.00 - 17.00 uur.

Op de volgende data worden de bijeenkomsten gehouden:

* 15 februari 2017: Jongvolwassenen | De zoektocht naar een vernieuwend evangelie (spreker Anko Oussoren); locatie GKv  Amersfoort-Centrum
* 1 maart 2017: Gemeenschap is geen toverwoord (spreker Hans Schaeffer); locatie GKv Lisse
* 22 maart 2017: Classis, crisis of kans!? (spreker Hayo Wijma); locatie GKv  Haarlem

Aan deze bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden.

Meer informatie en opgave voor deze bijeenkomsten zie www.praktijkcentrum.org.