Voorlichtingsbijeenkomst Praktijkondersteuner 19 april12-04-2017

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? En overweeg je te starten met de opleiding praktijkondersteuner of praktijkverpleegkundige in de huisartsenpraktijk? Kom dan woensdag 19 april naar de voorlichtingsbijeenkomst van Hogeschool Viaa. De bijeenkomst wordt gehouden van 19.30 tot 20.30 uur in het gebouw van Hogeschool Viaa in Zwolle.

Tijdens deze bijeenkomst wordt informatie gegeven over het werk als praktijkverpleegkundige en praktijkondersteuner. Verder wordt er een toelichting gegeven op de inhoud van de opleiding en krijg je praktische informatie over onder andere de lesdata en inschrijven. Je komt in aanmerking voor één van de opleidingen met een afgeronde opleiding voor MBO Doktersassistent (niveau 4), MBO Verpleegkunde, In-service Verpleegkunde (A, B en Z), HBO Verpleegkunde of een andere relevante opleiding op HBO-niveau, bijvoorbeeld fysiotherapie.

Wil je meer weten over de opleiding of wil je je aanmelden voor de voorlichtingsbijeenkomst? Neem dan contact op met Marjolijn Enter, m.enter@viaa.nl of kijk op www.viaa.nl/poh.