• Identiteit

  Hogeschool Viaa is een hogeschool met een uitgesproken karakter. Dat komt doordat we grote waarde hechten aan kwalitatief goed onderwijs, advies en onderzoek. Op Viaa leven en werken we vanuit de Bijbel, die we erkennen als het betrouwbare en geïnspireerde Woord van God. Dat betekent dat we als medewerkers en studenten in onze omgang en begeleiding als christen willen leven.

  lees meer over Identiteit
 • Gebouw GH

  Viaa

  Viaa is een hogeschool met een uitgesproken karakter. Dat komt doordat we grote waarde hechten aan kwalitatief goed onderwijs, advies en onderzoek.

  lees meer over Viaa
 • Internationalisering

  Internationalisering

  Wil jij tijdens je studie naar het buitenland voor een stage of afstudeerproject? Of internationale studenten opvangen en begeleiden tijdens hun verblijf in Nederland? Dat kan bij Viaa!

  lees meer over Internationalisering
 • mediatheek begane grond

  Mediatheek

  De Mediatheek van Viaa is een voorziening om trots op te zijn! In de Mediatheek is een grote collectie boeken, dvd’s, cd’s en cd-roms te vinden. Daarnaast zijn er veel abonnementen op tijdschriften en online databanken.

  lees meer over Mediatheek
 • Alumni (Gereformeerde Hogeschool Zwolle)

  Alumni

  Het behalen van je diploma is een prachtige prestatie! Toch is afstuderen misschien ook wel een tijd van afscheid nemen. Als Viaa hopen we dat dat afscheid niet definitief is. Kijk hier hoe we in contact kunnen blijven!

  lees meer over Alumni
 • ICT Gereformeerde Hogeschool

  ICT-voorzieningen

  Viaa-ICT beschikt over een uitgebreide informatiewebsite op Viaa online met diverse ICT handleidingen en links die studenten en medewerkers ter ondersteuning van hun studie en werkzaamheden kunnen gebruiken.

  lees meer over ICT-voorzieningen
 • stagebureaus

  Stagebureaus

  Stagiair(e)s kunnen veel betekenen voor een organisatie of instelling. Andersom doen studenten erg veel kennis en ervaring op tijdens hun stage. Om deze twee partijen aan elkaar te koppelen heeft Viaa meerdere stagebureaus.

  lees meer over Stagebureaus
 • Vacatures GH Zwolle

  Vacatures

  Viaa is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Hier vindt u een overzicht van de vacatures die er zijn.

  lees meer over Vacatures
 • Samenwerken met Viaa

  Samenwerken met Viaa

  Hogeschool Viaa werkt samen met diverse partners uit het werkveld en met andere onderwijsinstellingen.

  lees meer over Samenwerken met Viaa
 • Contact GH

  Contact

  Contact opnemen met Viaa? Hier vind je onze adresgegevens en een routebeschrijving.

  lees meer over Contact