Administratieve en secretariële ondersteuner M/V 0,6 - 1,0 fte

Viaa is een christelijke hogeschool met een uitgesproken karakter. We hechten grote waarde aan kwalitatief goed onderwijs, advies en onderzoek. Daar voelen we ons met elkaar verantwoordelijk voor. Wij zijn betrokken op elkaar als collega’s en studenten. Wij geloven dat uit verbondenheid en samenwerking het beste klimaat ontstaat voor ontwikkeling, voor zowel onze studenten als voor de vakgebieden waarin wij actief zijn.

De Educatieve Academie bestaat uit de opleiding pabo en het lectoraat Goede Onderwijspraktijken en participeert in diverse masters en AD-opleidingen. Ook verzorgt de Educatieve Academie cursussen, coaching en begeleiding. Wij leiden onze studenten op middels werkplekleren binnen samenwerkingsverband Scope.

Vanwege ziekte en verschuivingen binnen het servicebureau van de Educatieve Academie is er een vacature ontstaan voor de functie van

ADMINISTRATIEVE EN SECRETARIËLE ONDERSTEUNER M/V 0,6 – 1,0 FTE

Vind jij het een uitdaging bij te dragen aan het goede reilen en zeilen van een academie in een professionele onderwijsomgeving? Heb je van nature een nieuwsgierige aanleg en vind je het leuk om nieuwe oplossingen te bedenken? Kan je goed planmatig werken? Dan willen we erg graag met je in contact komen.

Wat ga je doen?

Je verricht binnen het servicebureau allerlei voorkomende secretariële, administratieve en organisatorische werkzaamheden en draagt daardoor bij aan een efficiënte bedrijfsvoering.
Jij helpt er aan mee dat binnen de academie alles op rolletjes loopt. Je werkt daarin nauw samen met je
directe collega’s. Een greep uit de mogelijke werkzaamheden: je beantwoordt vragen van studenten en zorgt ervoor dat de student op tijd kan beschikken over de juiste studiematerialen. Je beheert geautomatiseerde systemen m.b.t stage en studie, voert gegevens in en helpt zo nodig de gebruikers van die systemen. Je levert relevante gegevens aan op verzoek of op eigen initiatief en in de toetsweken help je mee bij het klaarzetten en uitgeven van toetsen.

Wat heb je ons te bieden?

Je hebt veel affiniteit met het onderwijs in het algemeen en het hoger onderwijs in het bijzonder. Je bent iemand die graag voor en met mensen werkt. Je bent dienstverlenend ingesteld en hebt een proactieve aanpak. Je kunt echt goed samenwerken en hebt daar ook plezier in. Je voelt je betrokken bij de werkzaamheden van docenten en je directe collega’s in het servicebureau en bij de studenten. Je bent flexibel en draait je hand niet om voor ad hoc werkzaamheden. Je laat je niet gauw van de wijs brengen als er veranderingen plaatsvinden en niet alles direct goed loopt, maar je vindt het juist een uitdaging bij te dragen een verbetertrajecten. Als je al ervaring hebt met de implementatie van nieuwe systemen dan is dat een pré.

Verder vragen we:

  • een aantoonbaar mbo-4 werk- en denkniveau en bij voorkeur een op dat niveau afgeronde administratief/secretariële opleiding;
  • dat je goed uit de voeten kunt met Office-programma’s;
  • ervaring met geautomatiseerde systemen;
  • enkele jaren (relevante) werkervaring;
  • goede communicatieve vaardigheden;
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Identiteit

Je kiest heel bewust voor de identiteit van de hogeschool, zoals die is samengevat in het identiteitsdocument, en bent actief lid van een geloofsgemeenschap die de Bijbel erkent als het betrouwbare en geïnspireerde Woord van God, zoals dat verwoord is in het gereformeerde belijden.

Wat bieden we aan jou?

Een afwisselende baan in een academie waar veel veranderingen plaatsvinden. Je krijgt de ruimte om mee te denken over verbeteringen. De functie is eerst tijdelijk tot  1 augustus 2021 . Afhankelijk van de ontwikkelingen binnen de Educatieve Academie en jouw functioneren kan er eventueel sprake zijn van verlenging, waarna weer verder wordt besloten. De werktijden worden in onderling overleg afgesproken.
Je hebt bij een voltijd dienstverband 428 uur vakantie in een jaar en er is sprake van 8,3% eindejaarsuitkering die wordt uitgekeerd in december.

Verdere informatie

De functie wordt in het functiegebouw ondergebracht binnen de functie medewerker onderwijs- en managementondersteuning.
Salariëring vindt plaats conform de cao-hbo, maximumschaal 5 (minimaal € 1963,- maximaal
€ 2.681, – bruto per maand bij een volledig dienstverband). Een functieprofiel is op te vragen bij personeelsadministratie@viaa.nl.

Meer informatie kan worden gegeven door Wilfred de Vries, directeur Educatieve Academie, tel 038-4255542 of 06-20 59 49 89

De sollicitatie

Je kunt je sollicitatie sturen naar personeelsadministratie@viaa.nl t.a.v. Marina de Vries, afdeling P&O, onder vermelding van ‘sollicitatie administratieve en secretariële ondersteuner’ in de onderwerpregel.
Een brief met CV willen we graag uiterlijk op 3 december a.s. 2020 in ons bezit hebben.

De sollicitatiegesprekken worden gevoerd op 10 december 2020.