Corona updates

Corona nieuwsupdate 17 december 2020

Geplande toetsen gaan door, praktijkonderwijs volgens aangepast rooster

We hebben als Hogeschool de gelegenheid gekregen om geplande toetsen gewoon door te laten gaan volgens rooster. Er zijn in principe geen wijzigingen tenzij je vanuit je eigen opleiding daarover bericht krijgt.
Er is ook toestemming om het praktijkonderwijs doorgang te laten vinden. Welke les fysiek wel, en welke les omgezet wordt naar online, of niet doorgaat hoor je deze week via je eigen academie.

We weten dat het thuis studeren niet voor iedereen weggelegd. Daarom kun je in de mediatheek een plek reserveren om daar te studeren.
Ook is het mogelijk om boeken digitaal te bestellen en op te halen of terug te brengen in de mediatheek.
Loop je op dit moment stage, volg dan de richtlijnen zoals de werkgever die je geeft. Kun je dus niet stagelopen omdat je werkplek gesloten is, dan blijf je thuis. Dan neem contact op met je studentcoördinator om dit te melden en afspraken te maken.
Als je met het OV naar school moet komen, dan valt dat onder noodzakelijke reizen. Uiteraard vragen we je zo veel mogelijk alternatief vervoer te zoeken voor jouw gezondheid en die van anderen.

Deze periode is niet makkelijk. Voor niemand. We realiseren ons heel goed dat dit heel veel impact heeft op jou als mens. Voel je eenzaam, alleen, depressief of verdrietig: neem contact op met een docent die jou goed kent of het studentenpastoraat.

Bekijk hier de vorige corona-updates.

Studeren in het gebouw en online