Docent Health Care M/V 0,4 fte

Vanwege het zwangerschapsverlof van een docent is er bij de Academie Health Care voor de periode van 15 februari t/m 12 juli 2020 een vacature voor de functie van

DOCENT HEALTH CARE M/V 0,4 FTE

Vind jij het een uitdaging om als docent gemotiveerde (jong)volwassen mensen op een persoonlijke manier te begeleiden in hun leerproces en op te leiden tot een inspirerende hbo professional? En wil je werken in een dynamisch en gedreven team dat vorm mag geven aan de Topopleiding Verpleegkunde? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Vanuit de academie word je ingezet als docent Health Care in de opleiding POH/PVK. Met het team van HC draag je er aan bij om onze cursisten op te leiden tot nieuwe professionals, die klaar zijn voor de volgende stap in hun leven. Vanuit jouw enthousiasme voor de rol van de verpleegkundige in de eerstelijnszorg en onze studenten begeleid je onderwijsgroepen en -projecten en geef je stage- en studieloopbaanbegeleiding. Daarnaast kan je op basis van je expertise ook worden ingezet voor colleges. Daarnaast lever je, waar nodig, een bijdrage aan het actueel houden van het onderwijsprogramma en het bijstellen van onderwijsmodules.

Wat heb je ons te bieden?

Jij bent een BIG geregistreerde verpleegkundige, met een specialisme op het gebied van Praktijkondersteuner Huisartsenpraktijk. Je bent werkzaam (geweest) in de maatschappelijke gezondheidszorg en wil vanuit visie een bijdrage leveren aan het opleiden van goede zorgprofessionals. Je maakt makkelijk contact met (jong)volwassen mensen en kan goed schakelen met verschillende doelgroepen in de opleiding. Je bent iemand die graag reflecteert op wat je denkt en doet. Je verstaat de kunst studenten te prikkelen vanuit die houding. Je kunt goed samenwerken en voelt je betrokken bij de werkzaamheden van docenten en andere collega’s. Je bent flexibel en draait je hand niet om voor ad hoc werkzaamheden.

Verder vragen we:

  • Een verpleegkundige achtergrond met BIG registratie;
  • Expertise op het gebied van Praktijkondersteuner Huisartsenpraktijk: COPD, Diabetes, Cardio Vasculair risicomanagement en Ouderenzorg;
  • Dat je werkzaam bent (geweest) in de maatschappelijke gezondheidszorg;
  • Ervaring in het onderwijs en/of een sterke affiniteit met het hbo en het werkveld van verpleegkunde;
  • In verband met de lessen voor de opleiding POH, beschikbaarheid op woensdag tot 20.00

Je kiest heel bewust voor de identiteit van de hogeschool zoals die is samengevat in het identiteitsdocument, en bent actief lid van een geloofsgemeenschap die de Bijbel erkent als het betrouwbare en geïnspireerde Woord van God, zoals dat verwoord is in het gereformeerde belijden.

Verdere informatie

Salariëring vindt plaats conform de CAO HBO, maximumschaal 10 (minimaal € 2.769,00 maximaal € 4.192,- bruto per maand bij een volledig dienstverband) en is afhankelijk van relevante ervaring. Een functieprofiel is op te vragen bij personeelsadministratie@viaa.nl.

Meer informatie kan worden gegeven door Robertha Langenberg, directeur Academie Health Care, tel 038-4255542 of 06-14322145.

 

De sollicitatie

Je kunt je sollicitatie sturen naar personeelsadministratie@viaa.nl t.a.v. Marina de Vries, afdeling P&O, onder vermelding van ‘sollicitatie’ in de onderwerp-regel.
Een motivatie met CV willen we graag uiterlijk zondag 23 februari in ons bezit hebben.