Docent Health Care M/V 0,8 en 0,9 fte

Viaa is een christelijke hogeschool met een uitgesproken karakter. We hechten grote waarde aan kwalitatief goed onderwijs, advies en onderzoek. Daar voelen we ons met elkaar verantwoordelijk voor. Wij zijn betrokken op elkaar als collega’s en studenten. Wij geloven dat uit verbondenheid en samenwerking het beste klimaat ontstaat voor ontwikkeling, voor zowel onze studenten als voor de vakgebieden waarin wij actief zijn.

Vanwege de verdere groei van de academie en het verschuiven van taken binnen het docententeam, ontstaan er bij de Academie Health Care per 1 januari 2019 twee vacatures voor de functie van

DOCENT HEALTH CARE M/V 0,8 EN 0,9 FTE

Vind jij het een uitdaging om als docent gemotiveerde (jong)volwassen mensen op een persoonlijke manier te begeleiden in hun leerproces en op te leiden tot een inspirerende hbo-professional? Wil je werken in een dynamisch en gedreven team dat vorm mag geven aan de topopleiding verpleegkunde? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Vanuit de academie word je ingezet als docent Health Care in de opleiding verpleegkunde. Met het team draag je er aan bij om onze voltijd- en deeltijdstudenten op te leiden tot nieuwe professionals, die klaar zijn voor de volgende stap in hun leven. Vanuit jouw enthousiasme voor verpleegkunde en onze studenten begeleid je onderwijsgroepen en -projecten en geef je stage- en studieloopbaanbegeleiding. Daarnaast kan je op basis van je expertise ook worden ingezet voor colleges. Tevens begeleid je als docent praktijkgericht onderzoek. Naast deze hoofdtaken binnen de opleiding HBOV kan je in overleg ook worden ingezet bij andere onderdelen van de academie, bijvoorbeeld de opleidingen POH/PVK, onderzoek en externe trainingen in zorgorganisaties.

Je hebt van nature de drive om het curriculum telkens weer te verbeteren en innovatieve stappen daarin te zetten. Samen met collega’s en het werkveld actualiseer je voortdurend het opleidingsprogramma en draag je bij aan de ontwikkeling van onderwijsmodules, want je wilt studenten zo optimaal mogelijk voorbereiden op hun toekomst.

Wat heb je ons te bieden?

Je bent een BIG geregistreerde verpleegkundige, die vanuit visie een bijdrage wil leveren aan het opleiden van goede zorgprofessionals. Je maakt makkelijk contact met (jong)volwassen mensen en kan goed schakelen met verschillende doelgroepen in de opleiding. Je bent iemand die graag reflecteert op wat je denkt en doet. Je verstaat de kunst studenten te prikkelen vanuit die houding. Je bent een echte verbinder en je kunt goed buiten je eigen kaders denken, waardoor je mogelijk ook van waarde kunt zijn voor de andere onderdelen binnen de academie of hogeschool. Je kunt goed samenwerken, maar durft ook zelfstandig je verantwoordelijkheid te nemen en knopen door te hakken. Je voelt je betrokken bij de werkzaamheden van docenten en andere collega’s. Je bent flexibel en draait je hand niet om voor ad hoc werkzaamheden.

Verder vragen we:

  • een relevante afgeronde hbo-master of wo-master op het gebied van zorg of onderwijskunde;
  • werkervaring en inhoudelijke expertise op het gebied van de GGZ met bij voorkeur ambulant werken of werkervaring en inhoudelijke expertise op het gebied van de wijkverpleegkunde, bij voorkeur in een specialistisch team;
  • ervaring in het onderwijs en/of een sterke affiniteit met het hbo en het werkveld van verpleegkunde;
  • bereidheid tot eventuele scholing op het gebied van didactiek en toetsontwikkeling.

Je kiest heel bewust voor de identiteit van de hogeschool zoals die is samengevat in het identiteitsdocument, en bent actief lid van een geloofsgemeenschap die de Bijbel erkent als het betrouwbare en geïnspireerde Woord van God, zoals dat verwoord is in het gereformeerde belijden.

Verdere informatie:

Salariëring vindt plaats conform de cao-hbo, maximum schaal 10 (minimaal € 2.704,00 maximaal € 4.094,00 bruto per maand bij een volledig dienstverband) en is afhankelijk van relevante ervaring. Een functieprofiel is op te vragen bij personeelsadministratie@viaa.nl.
Meer informatie kan worden gegeven door Robertha Langenberg, directeur Academie Health Care, tel 038-4255542 of 06-14322145.

De sollicitatie

Je kunt je sollicitatie sturen naar personeelsadministratie@viaa.nl t.a.v. Marina de Vries, afdeling P&O, onder vermelding van ‘sollicitatie docent health care’ in de onderwerp-regel.
Een brief met CV willen we graag uiterlijk op 27 januari 2019 in ons bezit hebben.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 6 februari tussen 12.30 en 17.00 uur.