30 dagen mailing - Inspiratie goed onderwijs

Vanaf 20 maart iedere werkdag in je mailbox!

Inspiratie, nadenken, praktisch, verhalend, inzicht gevend, stem geven aan de lerende, en stilstaan bij goed onderwijs.

Mailchimp afbeeldingen30dagen mailing

Wat gaat er goed in het onderwijs en waar kan het beter? Jaarlijks doet de Inspectie van het Onderwijs in april hierover verslag met het rapport De Staat van het Onderwijs. Dit lijvige rapport met cijfers en inzichten laat menig onderwijsprofessional puzzelen. Want hoe zet je al die tabellen, cijfers en verbeterpunten om naar je eigen praktijk? Vooral ook zonder uit het oog te verliezen waar het om gaat: al deze cijfers en uitkomsten vertegenwoordigen jouw leerlingen in de klas, waar jij iedere dag voor gaat!

Het lectoraat Goede Onderwijspraktijken doet onderzoek naar goed onderwijs en hoe je stem kunt geven aan de lerende; oftewel jouw leerlingen in de klas. We vertalen dit naar de onderwijspraktijk van alle dag. Graag delen we met jou onze (nieuwe) inzichten en geven we je inhoudelijk een bredere kijk op de Staat van het onderwijs.

Wil jij ook geïnspireerd raken? Meld je dan aan voor de speciale 30-dagen mail, die start op 20 maart a.s..

Je ontvangt dan een maand lang, elke werkdag om 08.00 uur, een mail met persoonlijke onderwijsverhalen, nieuwe inzichten, sprekende praktijkvoorbeelden en prikkelende vragen over goed onderwijs. Volop inspiratie hoe je stem geeft aan de lerende!

Meld je hier aan:

Aanmelden 30 dagen mailing - Inspiratie goed onderwijs