Conferentie: 'Wie ben je?'

Op woensdag 14 april 2021 organiseert het lectoraat Goede Onderwijspraktijken de online conferentie ‘Wie ben je?’ met sprekers Merlijn Twaalfhoven en Marcel van Herpen.

Wat kun je verwachten?

Het wordt een middag professionaliseren, groeien en ontwikkelen! Durf jij jezelf uit te dagen om blijvend in gesprek te zijn met je team en leerlingen over jouw persoonlijke professionele ontwikkeling? Deze online conferentie is voor leraren (in opleiding) en onderwijsprofessionals die individueel óf in teamverband na willen denken over hun rol in het begeleiden van leerprocessen van leerlingen.

Praktische informatie

Tijd
Deze online conferentie is van 14:30 tot 17:00 uur

Kosten
De kosten bedragen € 35,-per persoon (inclusief het boek Wie ben je)

Individueel of samen?
Ben je van plan om deze conferentie samen met bijv een collega te volgen? Dan is het nodig om je individueel aan te melden i.v.m. het versturen van het boek naar het postadres van de deelnemer.

Bevestiging deelname
Deelnemers ontvangen bij aanmelding in de webshop een bevestiging van hun deelname en betaling.

Link naar de online conferentie
Deelnemers ontvangen na aanmelding en betaling op 14 april (in de ochtend) de link naar de online omgeving van de conferentie.

Neem voor meer informatie contact op via onderzoek@viaa.nl

Aanmelden

Klik hieronder op de desbetreffende link om aan te melden.

Bij aanmelding vóór 7 april zorgen wij dat je het boek ‘Wie ben je’ voor 14 april ontvangt op het door jouw opgegeven postadres. Wanneer je aanmeld na 7 april ontvang je het boek ‘Wie ben je’ na 14 april op het door jouw op gegeven postadres.

Aanmelden docenten & studenten Hogeschool Viaa
Aanmelden overige deelnemers