De professional van de toekomst

Ben jij werkzaam in de jeugdhulp, gezondheidszorg, het onderwijs of het sociale domein? Dan is de masterclass De professional van de toekomst wellicht iets voor jou! Op vrijdag 22 maart zullen we tijdens deze gratis masterclass ingaan op de vraag hoe jij als professional vanuit een systemisch denkkader innovatief bij kan dragen aan jouw werkveld.

Op deze middag zullen er twee lezingen worden gegeven. Erik Dannenberg zal het hebben over de professional van de toekomst en Robert van Hennik zal het hebben over het systemisch kompas. De middag zal afgesloten worden met een borrel. Tijdens de borrel kan informatie worden verkregen over de Master Systemisch werken met Jeugd.

Schrijf je hier in voor deze masterclass!

Praktische informatie

Deze masterclass is voor professionals uit de jeugdhulp, gezondheidszorg, het sociaal domein en onderwijs.

14.00 uur:

Welkom door Tanja van der Vinne (studieleider MSJ) en Els Bos-de Groot (programmaleider lijn Systemisch werken met Jeugd van de Werkplaats Sociaal Domein en docent MSJ.)

14.10 uur:   

Lezing door Erik Dannenberg – De professional van de toekomst.

15.00 uur:   

Pauze

15.15 uur:  

Lezing door Robert van Hennik – Samen werken en leren leren me een systemisch kompas.

16.00 uur:   

Afronding door Tanja en Els

16.15 uur:   

Afsluiting met een netwerkborrel.

Erik Dannenberg is voorzitter van Divosa, dit is een vereniging van gemeentelijke directeuren en leidinggevenden in het sociaal domein. Daarnaast is hij lid van de Raad voor Volksgezondheid & Samenleving.

Robert van Hennik is systeemtherapeut, opleider, leertherapeut en supervisor bij de NVRG. Daarnaast is hij onderzoeker bij het Centrum voor Consultatie en Expertise (CCE).

Locatie
De locatie van deze masterclass zal Hogeschool Viaa zijn. Ons adres is Wethouder Alferinkweg 2, 8012 GA Zwolle.

Kosten
Deze masterclass wordt gratis aangeboden.

Vragen?
Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar professionals@viaa.nl.

Deze masterclass wordt georganiseerd vanuit de Masteropleiding Systemisch werken met Jeugd en vanuit de programmalijn Systemisch werken met Jeugd van de Werkplaats Sociaal Domein.