Online boekenclub: Lef om te luisteren

Vanuit het lectoraat Goede Onderwijspraktijken lezen we eens in het kwartaal met elkaar een boek dat van betekenis is voor de onderwijspraktijk. Het doel van de online boekenclub is om inhoudelijk concreet te krijgen wat de inhoud van een boek kan betekenen en hoe je het zou kunnen toepassen. We ontdekken met elkaar nieuwe inzichten, delen gedachten en hebben hopelijk een inspirerende tijd met elkaar.

Heb jij lef om te luisteren?

Op 20 januari bespreken we met elkaar het boek  ‘Lef om te luisteren’ van Russell Quaglia en Michael Corso. Iedereen heeft dromen voor de toekomst, ook jouw leerlingen. Weet jij wat hun dromen zijn? En draagt jouw onderwijs bij aan het waarmaken ervan? Hoe luister je nou écht naar leerlingen? Over dat en meer gaan we graag in gesprek.

Russell Quaglia - Lef om te luisteren

Hoe werkt het?

Je schaft het boek aan en gaat het lekker lezen. Tip! Via uitgeverij Pica kun je het boek bestellen voor een gereduceerde prijs.

Tijdens de bijeenkomst starten we met een gezamenlijke inleiding op het boek door Russell Quaglia. Vervolgens gaan we vervolgens in kleine groepen uiteen in Teams om dieper in te gaan op aspecten van het boek. Deelnemers ontvangen een link naar de online bijeenkomst.

Bestel hier het boek via uitgeverij Pica

Tijdstip

De online boekenclub vindt plaats op 20 januari van 19.30-21.00 uur

Aanmelden