Grafisch vormgever - DTP'er M/V 0,4 - 0,6 fte

Viaa is een hogeschool met een uitgesproken karakter. We hechten grote waarde aan kwalitatief goed onderwijs, advies en onderzoek. Daar zijn we met elkaar verantwoordelijk voor. Wij zijn betrokken op elkaar als collega’s en studenten. Wij geloven dat uit verbondenheid en samenwerking het beste klimaat ontstaat voor ontwikkeling, voor zowel onze studenten als voor de vakgebieden waarin wij actief zijn.

Omdat we het team Marketing en Communicatie graag willen we versterken zijn we op zoek naar een

GRAFISCH VORMGEVER – DTP‘ER M/V 0,4 – 0,6 FTE

Lijkt het je leuk om te werken bij een hogeschool waar geen dag hetzelfde is en waar persoonlijke groei belangrijk gevonden wordt? Ben je een echte creatieveling en ben je commercieel ingesteld?
Wil je graag deel uit gaan maken van een enthousiast team dat op je zit te wachten? Dan zijn we op zoek naar jou en hopen we dat je wilt solliciteren.

Wat ga je doen?

Je bent de enige vormgever in het team en denkt mee en geeft vorm aan onze campagnes. Dat doe je o.a. door het maken van online en offline advertenties, het bedenken van digitale content voor social media, het bewaken van onze huisstijl en het ontwerpen van banners en visual content. Verder werk je mee aan de interne communicatie door bijvoorbeeld het maken van templates voor nieuwsbrieven.

Wat heb je ons te bieden?

Je bent enthousiast en kunt goed meedenken met het team, maar ook met de collega’s in de organisatie als het gaat over vormgeving. Je kunt je goed inleven in de vraag en hoort ook de vraag achter de vraag. Vanzelfsprekend ben je creatief en kun je out of the box denken. Je vindt het prima als er ad hoc werkzaamheden op je af komen en kan daar flexibel mee omgaan. Verder ben je zelfstandig, resultaatgericht en kan je je goed houden aan afspraken waarbij je niet snel in de stress schiet.
Je hebt kennis van Adobe InDesign, Illustrator, Photoshop, Premiere Pro en Microsoft Office. Je hebt ervaring met social media zoals LinkedIn, YouTube, Facebook en Instagram en kennis van de (jongeren)trends op dat gebied, maar ook van andere communicatiemanieren en –middelen. Verder beschik je over kennis van druktechnieken en het hebben van een netwerk van contacten in de drukwereld is een pré.

Verder vragen we:

  • een mbo-niveau 4 of mbo-plus opleiding op het gebied van marketing/grafische vormgeving;
  • bij voorkeur 3 jaar relevante werkervaring.

Identiteit

Je kiest bewust voor de identiteit van de hogeschool zoals die is samengevat in het identiteitsdocument, en bent actief lid van een geloofsgemeenschap die de Bijbel erkent als het betrouwbare en geïnspireerde Woord van God, zoals dat verwoord is in het gereformeerde belijden.

Verdere informatie

Salariëring vindt plaats conform de cao-hbo, maximumschaal 6 (minimaal € 1.947,00 maximaal € 2.717,00 bruto per maand bij een volledig dienstverband met 8% vakantie-uitkering en 8,3% eindejaarsuitkering). Inschaling binnen de schaal vindt plaats op grond van ervaring.
Je hebt o.b.v. een 40-urige werkweek 428 uur verlof per jaar.

Een functiebeschrijving kan worden opgevraagd bij personeelsadministratie@viaa.nl
Verdere informatie kan worden gegeven door Bert-Jan Jonker, manager facilitaire dienst, 038-42 555 42 of b.jonker@viaa.nl

De sollicitatie

Je kunt je sollicitatie sturen naar personeelsadministratie@viaa.nl t.a.v. Marina de Vries, afdeling P&O, onder vermelding van ‘sollicitatie grafisch vormgever’ in de onderwerpregel.
Maak je motivatie kenbaar op een door jou gekozen manier en voeg een CV toe. Beide willen we graag uiterlijk op 10 december 2019 in ons bezit hebben.