40 dagen kalender 2023 - lectoraat Goede Onderwijspraktijken

Op 22 februari begint de vastenperiode, of 40 dagen tijd. De vastentijd staat in de christelijke traditie voor bezinning en rust. Je kunt je een tijdlang onthouden van bepaalde dingen. Denk hierbij aan koekjes en snoep, of bijvoorbeeld minder social media. In de vastentijd probeer je een betere omgang met jezelf, je medemens, het milieu/de wereld, en een betere omgang met God te bereiken. Vasten is voor gelovigen ook een voorbereiding op het paasfeest.

Het lectoraat Goede onderwijspraktijken van Hogeschool Viaa wil jou in de 40 dagen tijd inspireren. Wij geloven namelijk dat goed onderwijs mensen verandert, en dat mensen de wereld veranderen. We hebben een verlangen om bij te dragen aan die verandering.

Heb jij dat verlangen ook? Schrijf je dan in voor 40 zinnige e-mails. Elke morgen ontvang jij in je inbox een e-mail met een korte overdenking voor die dag. De e-mails zullen je tot nadenken stemmen, inspireren, en motiveren om het gesprek met elkaar aan te gaan.

Samen op weg naar Pasen, samen 40 dagen zinnig bezig zijn bij wat goed onderwijs inhoudt, en hoe dit bijdraagt aan een mooiere wereld.

Doe je mee?

Let op: Je kunt je ook tussendoor nog aanmelden.
Het kan echter een aantal dagen duren voor je wordt meegenomen in de nog volgende mailingen.

Schrijf je hier in

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.