De Stem van de lerende over leiderschap in het onderwijs

Ga jij dit jaar in met oog voor de lerende en vertrouwen in jezelf als leider? Wil je het komend schooljaar systemisch werken vanuit jouw visie, met elkaar en wil je uitdagingen aangaan rondom processen van leren? De uitdaging van leiderschap is dat je in alle gevallen weet van waaruit je handelt en wat jouw bedoeling is met je school, groep of klas.  

Wat tref je in dit webinar aan inhoud?

In dit webinar leggen we uit wat de vijf belangrijke aspecten zijn voor het worden van een leider van leren. Waar moet je rekening mee houden? Wat is je fundament? Hoe zorg je ervoor dat je een ieder in het oog hebt? Wat is het belang van veerkracht? Zomaar wat vragen die ter sprake zullen komen tijdens deze webinar. De bedoeling is dat je toegerust je jaar begint met oog voor dat wat ertoe doet en dat laat wat niet past bij goede onderwijspraktijken.  

 

Voor wie is deze webinar interessant?

Interactief en live 
Tijdens het webinar kunnen via de chat of WhatsApp vragen worden gesteld die live in de uitzending worden besproken.   

Dit webinar is interessant voor iedereen die hart heeft voor lerenden in het leerproces.  

Reeks
Dit webinar staat in het teken van een reeks bijeenkomsten die worden georganiseerd door het lectoraat Goede Onderwijspraktijken onder de naam leiderschap voor leren, de stem van de lerende centraal. 

 

Datum en tijd

Dit webinar wordt live gestreamd op woensdag 2 september 2020 vanaf 19.30 uur.

Aanmelden

Je kunt je hieronder alvast aanmelden voor dit webinar.