MEDEWERKER INTERNATIONAL OFFICE M/V 0,4 FTE

Hogeschool Viaa is een christelijke hogeschool met een uitgesproken karakter. We hechten grote waarde aan kwalitatief goed onderwijs, advies en onderzoek. Daar voelen we ons met elkaar verantwoordelijk voor. Wij zijn betrokken op elkaar als collega’s en studenten. Wij geloven dat uit verbondenheid en samenwerking het beste klimaat ontstaat voor ontwikkeling, voor zowel onze studenten als voor de werkvelden waarin wij actief zijn.
Hogeschool Viaa heeft binnen elke academie een lectoraat waar, in verbinding met het onderwijs en het werkveld, praktijkgericht onderzoek plaatsvindt.

Hogeschool Viaa streeft naar duurzame internationalisering, zowel wat betreft relaties als qua duurzaamheid zoals geformuleerd in de SDG-doelen. We hebben binnen en buiten Europa sterke samenwerkingsverbanden met christelijke instellingen voor hoger onderwijs. Ook zijn er hechte banden met verschillende internationale non-profitorganisaties. Het International Office beheert deze samenwerkingsverbanden en zoekt steeds naar manieren om internationale kansen voor studenten en werknemers te creëren en hun interculturele competenties te ontwikkelen.

Vanwege uitbreiding van werkzaamheden zijn we voor International Office op zoek naar een

MEDEWERKER INTERNATIONAL OFFICE M/V 0,4 FTE

Zit faciliteren je in het bloed en spreek je uitstekend Engels en ben je wellicht zelfs een native speaker? Vind je het een uitdaging om bij te dragen aan het goede reilen en zeilen van ons International Office? Dan willen we heel graag met je in contact komen.

Wat ga je doen

Je hebt veel verschillende soorten taken. Een aantal voorbeelden: Je ondersteunt bij de verschillende administratieve werkzaamheden, zoals de administratie rondom Erasmusbeurzen en je helpt bij het organiseren van events zoals conferenties, buitenlandse bezoeken en voorlichtingssessies.
Je hebt een grote rol bij het vinden van logeeradressen voor buitenlandse studenten die bij Hogeschool Viaa op uitwisseling komen. Ook faciliteer je collega’s die op reis gaan.

Wat bieden we jou

Een afwisselende baan in een enthousiast team en een hogeschool met een fijn werkklimaat. Je krijgt de ruimte om mee te denken over verbeteringen en we maken werk van persoonlijke ontwikkeling. De functie is eerst tijdelijk voor een jaar. Bij goed functioneren en passend binnen de ontwikkelingen is er sprake van verlenging of een contract voor onbepaalde tijd. De werktijden worden in onderling overleg afgesproken.
Je hebt bij een voltijd dienstverband 428 uur vakantie in een jaar.

Wat heb je ons te bieden

Je hebt affiniteit met (studenten in) het hoger onderwijs en hebt goede digitale vaardigheden. Dat betekent o.a. dat je ervaring hebt met Office 365 en geautomatiseerde systemen. Je bent iemand die graag voor en met mensen werkt en hebt een dienstverlenende en een flexibele instelling. Je houdt van samenwerken en kijkt daarbij verder dan alleen je eigen werk. Als je ervaring hebt met Erasmussystemen is dat zeker een pré.

Verder vragen we:

  • een uitstekende beheersing van de Engelse taal (minimaal op B2 niveau, C1 is een pré) en van de Nederlandse taal;
  • minimaal een aantoonbaar mbo-4 werk- en denkniveau en bij voorkeur een op dat niveau afgeronde relevante opleiding;
  • heel goede communicatieve vaardigheden.

Identiteit

Je kiest heel bewust voor de identiteit van de hogeschool, zoals die is samengevat in het identiteitsdocument, en bent actief lid van een geloofsgemeenschap die de Bijbel erkent als het betrouwbare en geïnspireerde Woord van God.

Verdere informatie

De functie wordt in het functiegebouw ondergebracht binnen de functie medewerker onderwijs- en managementondersteuning.
Salariëring vindt plaats conform de cao-hbo, maximumschaal 5 (minimaal € 2.083,- en maximaal
€ 2.844, – bruto per maand bij een volledig dienstverband). In december is er sprake van een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Een functieprofiel is op te vragen bij personeelsadministratie@viaa.nl.

Meer informatie kan worden gegeven door Tjalling Oosterhuis, coördinator International Office, email: t.oosterhuis@viaa.nl, tel. 06 20 27 82 61.

De sollicitatie

Je kunt je sollicitatie sturen naar personeelsadministratie@viaa.nl, afdeling P&O, onder vermelding van ‘sollicitatie medewerker international office’ in de onderwerpregel.
Een brief met CV willen we graag uiterlijk op 29 mei 2022 in ons bezit hebben. De sollicitatiegesprekken worden gevoerd op 8 juni.