Medewerker Personeels- en Salarisadministratie M/V 0,55 fte (22 uur per week)

Viaa is een hogeschool met een uitgesproken karakter. We hechten grote waarde aan kwalitatief goed onderwijs, advies en onderzoek. Daar zijn we met elkaar verantwoordelijk voor. Wij zijn betrokken op elkaar als collega’s en studenten. Wij geloven dat uit verbondenheid en samenwerking het beste klimaat ontstaat voor ontwikkeling, voor zowel onze studenten als voor de vakgebieden waarin wij actief zijn.

Vanwege de groei van Hogeschool Viaa hebben we binnen de afdeling P&O een vacature voor de functie van

MEDEWERKER PERSONEELS- EN SALARISADMINISTRATIE M/V 0,55 FTE

Gedij jij het best op een afdeling met een prettige sfeer, waar veel gebeurt en bijna geen dag hetzelfde is? Ben je doelmatig, klantgericht en kan je snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden? Ben je een accurate (samen)werker die houdt van veel verschillende administratieve werkzaamheden en die blij wordt als alles klopt? Dan zijn we op zoek naar jou.

Wat ga je doen?

Als medewerker personeels- en salarisadministratie ben je het eerste aanspreekpunt op het gebied van salarissen en HR. Aan jou de taak om collega’s optimaal te helpen met hun uiteenlopende vragen en zorg te dragen voor tijdige en correcte verwerking van de salarissen. Ook voorzie je het management en de afdeling financiën van relevante informatie en overzichten. Je hebt daarbij veel vrijheid in de uitvoering van je werkzaamheden. Verder krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen op thema’s die relevant zijn voor je functie. Dat alles gebeurt in een prettige samenwerking met je twee teamgenoten.

Wat heb je ons te bieden?

Je kunt in een veelheid van taken goed het overzicht houden en je neemt graag je verantwoordelijkheid. Je bent goed in het managen van verwachtingen en houdt planningen en deadlines in de gaten. Je hebt de drive om met jouw kennis en vaardigheden de afdeling professioneel te ontwikkelen. Je hebt een echte teamspirit, een open en heldere communicatiestijl en het leggen van contacten gaat je gemakkelijk af. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk.

Verder

  • heb je een relevante opleiding op minimaal mbo4-niveau, bijvoorbeeld medewerker HRM;
  • heb je een diploma PDL of ben je bereid die binnen een jaar te halen;
  • heb je ervaring met software op het gebied van salarissen en HR. Kennis van VISMA Raet is een pré;
  • Ben je bereid om op vrijdag te werken.

Identiteit

Je kiest bewust voor de identiteit van de hogeschool zoals die is samengevat in het identiteitsdocument, en bent actief lid van een geloofsgemeenschap die de Bijbel erkent als het betrouwbare en geïnspireerde Woord van God, zoals dat verwoord is in het gereformeerde belijden.

Verdere informatie

  • Salariëring vindt plaats conform de cao-hbo, maximumschaal 6 (minimaal € 1.947,- maximaal € 2.717,- bruto per maand bij een volledig dienstverband). Inschaling binnen de schaal vindt plaats op grond van ervaring;
  •  De cao-hbo kent naast de vakantietoeslag een eindejaarsuitkering van 8,3% en een ruime verlofregeling van ongeveer 53 dagen op jaarbasis bij een fulltime aanstelling;
  • Een functiebeschrijving kan worden opgevraagd bij personeelsadministratie@viaa.nl.

Verdere informatie kan worden gegeven door Riet Borg, manager stafdiensten, 038-42 555 42 of 038-202 45 12 of r.borg@viaa.nl

De sollicitatie

Je kunt je motivatie en cv sturen naar personeelsadministratie@viaa.nl t.a.v. Marina de Vries, afdeling P&O, onder vermelding van ‘sollicitatie medewerker psa’ in de onderwerpregel.
We willen beiden graag uiterlijk op 23 februari 2020 in ons bezit hebben.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 12 maart 2020.