Welkom in onze digitale collegebanken

Ben jij al op een (online) open dag geweest van onze hogeschool? Wil je graag nog meer informatie over één van onze studies of gewoon eens ervaren wat er zoal voorbij komt in een college? Schuif dan eens een keertje online bij ons aan in de collegebanken.

Bij de opleiding Pabo en Social Work kun je ook in contact komen met een student-buddy die graag vragen van jou over de opleiding of over studeren aan Hogeschool Viaa beantwoordt.

Online meeloopcollege volgen

Op onderstaande data ben je van harte welkom om een keertje aan te schuiven in een online college. Wel even aanmelden. We sturen je dan een link om deel te nemen aan het college dat jij wilt volgen in Teams. Je krijgt o.a. een goed beeld van hoe een online college eruit ziet en maakt kennis met de leerstof die je krijgt op de opleiding. Docenten en andere studenten heten je van harte welkom.

Online Pabo meeloopcollege

Bij de Pabo ben je van harte welkom op één van onderstaande data. Wil jij meekijken bij een college dat gaat over bijv. rekenen of wil je liever qua inhoud meer de diepte in? De keuze is aan jou. Meld je via onderstaand formulier aan en je ontvangt van ons een uitnodiging in Teams. Fijn om te weten, een kwartier van tevoren nemen studenten die ook deelnemen aan het college even contact met je op. Je kunt daarna zo aanschuiven in het college.

Op dit moment zijn er nog geen meeloopcolleges voor de Pabo gepland. Heb je er een vraag over? Reageer dan naar info@viaa.nl

Meld je hier aan voor een meeloopcollege!

Online Social Work meeloopcollege

Meld je via onderstaand formulier daarvoor aan.

Meld je hier aan voor een meeloopcollege!

Online Verpleegkunde praktijkles

Het inbrengen van een neussonde en het geven van een injectie. Zie jij het jezelf al doen? De opleiding Verpleegkunde heeft een video gemaakt van een praktijkles in onder meer deze verpleegtechnische handelingen. Bekijk hier de video. Als je naar aanleiding van de video nog vragen hebt, mail dan naar info@viaa.nl.

Meld je hier aan voor een meeloopcollege!

Online Theologie meeloopcollege

Wil je weten hoe een online college van de opleiding Theologie eruit ziet? Kies dan uit een van onderstaande onderwerpen en meld je aan. Je bent van harte welkom!

Meld je hier aan voor een meeloopcollege!

Student-buddy bij de opleiding Pabo en Social Work

Wil je weten hoe het zit met stagelopen, toetsen, online colleges, studiebelasting, op kamers gaan, studiefinanciering enz? En praat je daar het liefst eens over door met iemand die al studeert? Meld je dan aan voor online contact met één van onze student-buddy’s. Zij beantwoorden graag jouw vragen over de opleiding en over studeren bij Viaa.

Hoe gaat het in zijn werk? 
Als je je hebt aangemeld voor contact met een student-buddy legt diegene contact met jou (via e-mail of via WhatsApp). Je kunt dan met je student-buddy een moment afspreken dat je met elkaar kennismaakt. Misschien wil je een keer een online les volgen? Dat kan ook. Overleg met je student-buddy wat een geschikte les zou zijn. Natuurlijk kun je ook vragen die je nog hebt over de opleiding bespreken. Wij vinden het belangrijk dat je een goed beeld krijgt van een opleiding, juist nu je online een studiekeuze moet maken.

Klik hier om je aan te melden voor contact met een student-buddy