De elfde editie van het Viaa magazine ligt op de mat

Met onder meer een interview met Almatine Leene, Theoloog des Vaderlands

“Ook al ben ik vrouw en staan er soms seinen op rood, ik ga dóór”, vertelt Almatine Leene, theoloog, predikant, schrijver én Hogeschool Viaa-docent. Zij is een van de geïnterviewden in het magazine dat traditiegetrouw aan de start van het nieuwe studiejaar wordt verspreid. Het jaarthema van Hogeschool Viaa is ‘Spring’ en daarom staat dit thema ook in het magazine centraal.

Naast Almatine vertelt Remco van het Ende in een portret over zijn sprong in het diepe. Hij werkte dagelijks op de mobiele kraan en is nu derdejaars Theologie-student. Daarnaast gaan een docent én student van het honoursprogramma met elkaar in gesprek. Maar er zijn ook boekentips, we hebben contact opgenomen met een paar oud-studenten én we delen wat de samenwerking met Isala voor ons en voor het ziekenhuis betekent.

Het magazine is verspreid onder de (oud)medewerkers, (oud)studenten, belangstellenden en de relaties van Hogeschool Viaa. Geïnteresseerd in het magazine? Mail naar communicatie@viaa.nl en vraag het nummer aan.