Tiemen Westerduin deelt vijf lessen tijdens Viaa Open

Traditiegetrouw is het nieuwe studiejaar afgelopen week geopend met Viaa Open. Voor het eerst dit jaar volledig online met een liveshow. Het thema van het studiejaar is ‘In beweging’. Spreker Tiemen Westerduin deelde 5 belangrijke lessen die hij heeft geleerd.

Tiemen is spreker, inspirator en initiatiefnemer. Met veel passie zet hij zich in voor kinderen in armoede. Dit doet hij onder andere via zijn werk bij Compassion. In de liveshow van Viaa Open mocht hij de studenten bemoedigen.

Tiemen Westerduin: “Jullie zijn superbelangrijk en dit moment doet er toe. Je wordt nu opgeleid, de toekomst komt en je gaat een plekje innemen. Maar vandaag is niet minder belangrijk, want wat straks komt, wordt nu bepaald. Daarom is je opleidingsperiode zo belangrijk en vind ik het zo ongelofelijk leuk om lessen te delen die ik heb ontdekt. Ook ik ben in beweging.”

Naast Tiemen Westerduin deelden docent Wilke van der Molen en student Isah Hop waarvoor zij in beweging komen. Kijk de uitzending terug en deel via Instagram waarvoor jij in beweging komt of mail je verhaal naar communicatie@viaa.nl.

Bekijk hier de Viaa Open liveshow