Open dag webinar – Pabo deeltijd

Toelatingstoetsen

Bij de Pabo van Viaa willen we jou zo goed mogelijk opleiden tot een leerkracht met passie voor lesgeven. We willen je zo goed mogelijk begeleiden ook als je nog hulp nodig hebt bij jou aanmelding voor de Pabo bijvoorbeeld als je nog hulp nodig hebt bij je voorbereiding op de toelatingstoetsen of als je alvast je rekenvaardigheden op peil wilt brengen. Lees hieronder hoe wij dat doen.  
 
N.B. Op dit moment is nog niet duidelijk of de toelatingstoetsen kunnen plaatsvinden in juni en aug 2020. Mochten de toelatingstoetsen worden opgeschort naar een later moment dan wil Viaa jou door middel van aangepaste lessen zo goed mogelijk helpen en begeleiden in aanloop naar het doen van de toetsen. Meld je je daarvoor aan bij onze Hogeschool? Dan houden we je daar zo goed mogelijk van op de hoogte.  
 

Toelating voor de Pabo – Hoe zat het ook alweer? 

In dit filmpje vind je een korte uitleg over hoe normaalgesproken de procedure van toelating voor de Pabo in elkaar zit. Op de website www.goedvoorbereidnaardepabo.nl vind je de meest actuele informatie.  
 

Hulp bij jouw toelating voor de Pabo

Hulp bij jouw toelating voor de Pabo Op de pagina www.viaa.nl/toelatingpabo lees je meer over de Pré-Pabo appgroep waar je rechtstreeks via WhatsApp vragen kunt stellen. We proberen je hier zo goed mogelijk van alle actuele informatie over de afname rondom de toelatingstoetsen op de hoogte te houden. Ook vind je hier meer informatie over de Summercourse die we organiseren in juni waarbij wij je hulp en tips geven om je goed voor te kunnen bereiden op de toelatingstoetsen. Naast Aardrijkskunde, Geschiedenis en Natuur/Techniek geven we ook een dagdeel meer informatie over Rekenvaardigheden op de Pabo zodat jij goed voorbereid aan de Pabo kunt starten.

www.viaa.nl/toelatingpabo