Open dagen Hogeschool Viaa

Ben jij op zoek naar een studie waarin werken met mensen centraal staat? Je bent van harte welkom bij een (of meerdere!) open dagen die ONLINE worden gegeven door onze docenten en studenten.

ONLINE

Op de ONLINE open dagen van Hogeschool Viaa kun je webinars volgen over onze voltijd opleidingen, deeltijd opleidingen, masters en cursussen. Tijdens de verschillende webinars krijg je informatie over de opleidingen, masters en cursussen en is er de mogelijkheid om via de live chat je vragen te stellen.

Open dagen 2020 - 2021

Wil je beginnen met een studie in september 2020 of later? Bezoek dan één van de volgende open dagen (online) in 2020 en 2021:

Impressie open dag

Voorlichting ad, post-hbo-opleidingen en masters

Masters en post-hbo opleidingen

Met vragen over onze masters en post-hbo opleidingen die je kunt volgen na je bacheloropleiding kun je terecht tijdens onze open dagen. Tijdens de online open dagen kun je je vragen over de masters en post-hbo opleidingen die wij aanbieden stellen in de live chat op de website van Hogeschool Viaa.

Wil je liever een gesprek met een lesplaatscoordinator of docent van de post-hbo opleiding die jij wilt volgen? Meld dit dan ook in de live chat of via info@viaa.nl dan maken we graag een afspraak met jou op een tijdstip dat je past.

Online bijeenkomst in Teams op 9 december voor MEL en ad PPKE

Tijdens de Open Dag van 9 december kun je aanschuiven bij een online bijeenkomst in Teams van:
19.00-20.30 uur voor de master Educational Leadership (MEL)
16.00-20.00 uur voor de associate degree Kind en Educatie (ad PPKE)

In deze online Teams bijeenkomst kun je (net als tijdens een normale voorlichting je vragen stellen over de opleiding en geeft de voorlichter je meer informatie over de inhoud van de opleiding. Meld je aan via het aanmeldingsformulier van de open dag en vermeld dat je interesse hebt in MEL en/of PPKE . We sturen je een uitnodiging voor deze online bijeenkomst om mee te doen op het mailadres dat je hebt opgegeven.

Aanmelden voor online voorlichtingsbijeenkomst