Opening gebouw Hogeschool Viaa

Het vernieuwde gebouw van Hogeschool Viaa wordt op woensdag 19 september officieel geopend.

Het gebouw van Hogeschool Viaa stond het afgelopen jaar in de steigers. Het resultaat is dat we een gebouw hebben gekregen met een lichte gevel en veel glas, een ander front en uitstraling én duurzamer. Met het vernieuwde pand opent Hogeschool Viaa letterlijk en figuurlijk ‘een venster naar de samenleving’.

Duurzaam

Wij leiden studenten op die van betekenis willen zijn voor andere mensen. In het ontwerp van de nieuwe gevel laten wij zien hoe studeren, opleiden en onderzoek in de praktijk vorm krijgen. Met de nieuwe gevel, een warmte-koude-opslag en zonnepanelen gaan we met ons gebouw bovendien van energielabel G naar energielabel A. De hogeschool kon voor deze duurzame oplossing kiezen met dank aan een gesubsidieerde lening van Energiefonds Overijssel.

Opening

Het vernieuwde pand wordt woensdag 19 september 2018 officieel geopend. De openingshandeling vindt om 19.30 uur plaats bij de hoofdingang aan de Wethouder van Alferinkweg 2. Vervolgens is er een feestprogramma in het gebouw. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Meld u hier aan voor de opening van het gebouw