Introductieprogramma Viaa

Alle opleidingen van Hogeschool Viaa doen mee aan het collectieve introductieprogramma van het HBO in Zwolle: De HBO Bruisweek. Dit is dé introductieweek voor studerend Zwolle; een leuke manier om je toekomstige studiegenoten, je docenten van je opleiding, de stad, de studentenverenigingen te leren kennen.

Het driedaagse introductieprogramma van de opleidingen van Viaa vindt plaats van maandag 26 augustus tot en met woensdag 28 augustus 2019. Wees je hiervan bewust als je plannen maakt voor je vakantie en je werk of bijbaantje.

Met je klas en je opleiding ga je drie dagen lang op pad. Je mentoren (ouderejaars studenten van je opleiding) en docenten van je opleiding maken je wegwijs bij Hogeschool Viaa en laten je alvast proeven van het studentenleven in Zwolle.

Let op! Voor deelname aan dit introductieprogramma moet je je aanmelden. Je aanmelding en je betaling regel je via de webshop van Viaa.

Aanmelden voor de HBO Bruisweek van Viaa is mogelijk tot en met
maandag 19 augustus 2019.

In het programma vind je onder meer:

  • Kennismaking met je klas, opleiding en docenten
  • Praktische informatie voor een goede start van je opleiding.
  • Programma-onderdelen als teambuilding en ’s avonds informele onderdelen als theater, film, muziek.

 

Programma

Het introductieprogramma van de opleidingen van Hogeschool Viaa kun je t.z.t vinden op www.bruisweken.nl

Let op! Voor deelname aan het programma heb je een fiets nodig (verplicht) omdat de onderdelen van het programma door heel Zwolle liggen. In de maand juli en augustus mag je fiets in de trein (wel met een dagkaart..) Daarnaast overnachten eerstejaars studenten op de Bruiscamping (Sportpark Marslanden, Primulapad). Daarbij staan de tenten van de opleidingen van Viaa bij elkaar. De organisatie van Bruis zorgt voor een tweepersoons tent waarin je samen met een medestudent slaapt en die je zelf moet opzetten en aan het eind van het programma weer afbreken en inleveren.

Bekijk hier een impressie van de HBO Bruisweek editie 2017

Aanmelden en deelnemerstarief

Voor het introductieprogramma van je opleiding kun je je via de site van Viaa aanmelden vanaf 15 juni 2019. Je aanmelding is definitief als je ook je bijdrage per persoon hebt betaald. De kosten voor de HBO Bruisweek 2019 bedragen € 70 euro per persoon en is inclusief kosten voor de overnachting, maaltijden en activiteiten. Het is niet mogelijk om je voor een deel van het programma aan te melden.

Let op bij je aanmelding hanteren wij de volgende restitutieregeling.

Restitutie is alleen mogelijk bij een geldige reden, bijvoorbeeld een andere opleiding of instelling gekozen, niet toegelaten / uitgeloot;

  • Tot 1 augustus 2019 is 100 % restitutie van het deelnemersbedrag mogelijk;
  • Tot 15 augustus 2019 is 80 % restitutie van het deelnemersbedrag mogelijk;
  • Na 15 augustus 2019 is geen restitutie meer mogelijk.

 

Regel hier je aanmelding en betaling voor de Bruisweek via de webshop van Viaa

Vragen?

Heb je vragen over het programma voor de Bruisweek? Of over je aanmelding? Stuur dan een mailtje naar info@viaa.nl of reageer naar ons WhatsApp nummer 06 – 288 00 710 (ook bereikbaar in de zomervakantie).