Theologie deeltijd

Niveau Niveau Hbo
Tijd Tijd 4 jaar
Locatie Locatie Zwolle
Taal Taal Nederlands

Theologie deeltijd

Werk jij steeds meer in de kerk en wil je daarvan jouw beroep maken? Bij de opleiding Theologie deeltijd heb je de mogelijkheid om je naast je baan, gezin of vrijwilligerswerk te ontwikkelen tot een allround professional.

Hbo Theologie deeltijd bij Hogeschool Viaa
Geloof en zingeving staan centraal tijdens hbo Theologie deeltijd. Hoewel we een uitgesproken christelijke opleiding zijn, zien en beleven onze studenten geloof en zingeving allemaal op een andere manier. En precies dat maakt de opleiding zo inspirerend. Onze kleine klassen vormen een veilige plek om met elkaar in gesprek te gaan en een sterke visie op het geloven te ontwikkelen.

Theologie studeren deeltijd
Hoewel Theologie studeren in deeltijd intensief is, krijg je er veel energie van. Je gaat aan de slag met het geloof, een vertrouwd aspect in het leven. Je leest, leert, luistert, praat en beleeft. Zowel op school als in de praktijk. Vanaf het eerste jaar loop je stage en voer je projecten uit. Je doet kennis op, past vaardigheden toe en wordt goed begeleid. Zo ontdek je hoe je op jouw manier van betekenis kunt zijn.

Van kerk tot samenleving
Na de studie Theologie deeltijd kun je op allerlei plekken aan de slag. Levensbeschouwelijke thema’s spelen namelijk overal. In de kerk, maar ook in de samenleving. Of je nu pastoraal werker, docent of levenscoach wilt worden, wij leiden je op tot een professional die in staat is om jong en oud te begeleiden bij al hun levensvragen.

Vraag de brochure van de opleiding Theologie deeltijd aan

Wat wil je weten?