Waarom Verpleegkunde bij Viaa?

Tijdens de opleiding leer jij je denken en handelen vanuit diverse rollen. Je houdt je bezig met actuele ontwikkelingen: van klinisch redeneren tot projecten implementeren. Hierbij staat de persoon achter de patiënt centraal. Luisteren, meedenken en een grapje op zijn tijd maken het verschil. Voor de patiënt, maar ook voor jou. Je krijgt er namelijk veel voor terug. Een wijze les en waardering bijvoorbeeld.

De vraag naar verpleegkundigen is groot. Een baan vinden na de deeltijd opleiding Verpleegkunde is dus geen enkel probleem. Samen met andere professionals zet jij zorg in om van grote betekenis te zijn voor patiënten. Geen dag is hetzelfde als verpleegkundige. De ene keer voer je basistaken als wassen en verschonen uit. Even later heb je te maken met wondverzorging en andere complexe behandelingen. Kortom: je bent breed inzetbaar binnen allerlei zorgsituaties.

De opleiding Verpleegkunde bij Hogeschool Viaa is al negen jaar op rij verkozen tot topopleiding door De Keuzegids. Iets waar we erg trots op zijn!