ADMINISTRATIEVE ONDERWIJSONDERSTEUNER M/V 0,6 FTE

Viaa is een hogeschool met een uitgesproken karakter. We hechten grote waarde aan kwalitatief goed onderwijs, advies en onderzoek. Daar voelen we ons met elkaar verantwoordelijk voor. Wij zijn betrokken op elkaar als collega’s en studenten. Wij geloven dat uit verbondenheid en samenwerking het beste klimaat ontstaat voor ontwikkeling, voor zowel onze studenten als voor de vakgebieden waarin wij actief zijn.

De academie Social Work & Theologie bestaat uit de opleidingen Social Work, Theologie en GL en het lectoraat Centrum voor Samenlevingsvraagstukken (CvSv).

Bij het servicebureau van de academie Social Work & Theologie hebben we een vacature voor de functie van

ADMINISTRATIEVE ONDERWIJSONDERSTEUNER M/V 0,6 FTE

Vind jij het een uitdaging bij te dragen aan het goede reilen en zeilen van een academie in een professionele onderwijsomgeving? Ben je een echte organisator en planner en heb je een servicegerichte houding? Dan zouden we heel graag met je in contact willen komen.

Wat ga je doen?

We verrichten binnen het servicebureau van Social Work en Theologie allerlei voorkomende administratieve en organisatorische werkzaamheden en dragen daardoor bij aan een efficiënte bedrijfsvoering. De nadruk zal voor jou liggen op het organiseren van de tentamens. Dat houdt in dat je zorgt voor de hele organisatie van de tentamens, van planning en klaarzetten van toetsen tot de administratieve afhandeling en alles wat daartussen zit. Je hebt contact met de collega’s van diverse diensten, met docenten, studenten en surveillanten. Kortom: je bent het gezicht van de tentamenorganisatie. We werken nu nog met zowel digitale als papieren tentamens, maar digitalisering is de nabije toekomst. Je denkt mee om processen steeds te verbeteren, samen met je directe collega’s in het servicebureau, maar ook met die van de andere academies, want we willen binnen de hogeschool zo veel mogelijk uniform werken.

Wat bieden we jou?

Een afwisselende baan in een academie met veel fijne collega’s. Je krijgt de ruimte om mee te denken over verbeteringen. De functie is eerst tijdelijk voor een jaar. Afhankelijk van de ontwikkelingen binnen de Academie Social Work en Theologie en jouw functioneren is er sprake van verlenging of een contract voor onbepaalde tijd. De werktijden worden in onderling overleg afgesproken.
Je hebt bij een voltijd dienstverband 428 uur vakantie in een jaar.

Wat heb je ons te bieden?

Jij bent iemand die graag voor en met mensen werkt. Je bent dienstverlenend ingesteld en hebt een proactieve aanpak. Je voelt je verantwoordelijk, kunt echt goed samenwerken en hebt daar ook plezier in. Je voelt je betrokken bij de werkzaamheden van docenten, studenten en je directe collega’s. Je weet je deel van de totale Viaa-organisatie. Je bent flexibel en bij voorkeur beschikbaar op maandag, woensdag en vrijdag en draait je hand niet om voor ad hoc werkzaamheden.

Verder vragen we

  • een aantoonbaar mbo-4 werk- en denkniveau en bij voorkeur een op dat niveau afgeronde relevante opleiding;
  • goede digitale vaardigheden, o.a. Office 365;
  • ervaring met geautomatiseerde systemen. Ervaring met Osiris, het studie-informatiesysteem waarmee we werken, is een pré;
  • enkele jaren (relevante) werkervaring;
  • goede communicatieve vaardigheden;
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Identiteit

Je kiest heel bewust voor de identiteit van de hogeschool, zoals die is samengevat in het identiteitsdocument, en bent actief lid van een geloofsgemeenschap die de Bijbel erkent als het betrouwbare en geïnspireerde Woord van God.

Verdere informatie

De functie is in het functiegebouw ondergebracht binnen de functie medewerker onderwijs- en managementondersteuning.
Salariëring vindt plaats conform de cao-hbo, maximumschaal 5 (minimaal € 2.083,- maximaal € 2.844.- bruto per maand bij een volledig dienstverband).
Een functieprofiel is op te vragen bij personeelsadministratie@viaa.nl.

Meer informatie kan worden gegeven door Marjon Welmers-van den Berg, directeur Social Work & Theologie, email: m.welmers@viaa.nl.

Sollicitatie

Je kunt je sollicitatie sturen naar personeelsadministratie@viaa.nl, t.a.v. afdeling P&O, onder vermelding van “sollicitatie administratieve ondersteuner SW” in de onderwerpregel.
Een brief met CV willen we graag uiterlijk op 3 juli in ons bezit hebben. De gesprekken vinden plaats op maandag 11 juli 2022.