Studentenpastor Clazina Mulder

Mijn naam is Clazina Mulder, Studentenpastor bij Hogeschool Viaa.

Ik vind het boeiend om te zoeken naar hoe wij als mens bedoeld zijn door God. Een zoektocht naar wie wij mogen zijn in Gods waarheid en licht, een zoektocht die soms strijd geeft.

Ik geloof dat God met ieder van ons een unieke bestemming voor ogen heeft, maar dat dit vaak door omstandigheden in en om ons heen vertroebeld is. Het is vaak lastig om daar contact over te maken met een ander en met God. Juist ook in een periode van je studie en het losmaken van thuis kan er veel op je afkomen. Ik geloof dat het niet de bedoeling is om deze zoektocht helemaal alleen te doen. God heeft ons aan elkaar gegeven om samen te zoeken en te delen en Hij wil ook in dit contact aanwezig zijn en richting geven.

Mocht je dit herkennen dan ben je van harte welkom om een keer een afspraak te maken. Dit kan gewoon een eenmalige afspraak zijn om even je verhaal kwijt te kunnen. Of een afspraak voor een iets langere tijd waarin ik met je meeloop en met je werk met dat wat je op dat moment bezighoudt.

Mijn werkdagen voor het Studentenpastoraat zijn maandag, dinsdag en donderdag. Mijn kamer is in C213 en ik ben bereikbaar via c.mulder@viaa.nl of studentenpastoraat@viaa.nl.

Wellicht tot ziens!