Studentenpastor Clazina Mulder

Mijn naam is Clazina Mulder en ik werk sinds september 2016 bij Hogeschool Viaa als studentenpastor. Mijn hart gaat sneller kloppen bij de zoektocht naar hoe ik en de ander bedoeld is door God. De zoektocht naar hoe wij mogen zijn in Gods waarheid en licht en bij de strijd die dit soms geeft.

Contact met anderen

Ik geloof dat God met ieder van ons een unieke bestemming voor ogen heeft, maar dat dit vaak door omstandigheden in en om ons heen vertroebeld is. Uit eigen ervaring weet ik dat het vaak zo moeilijk is om daar contact over te maken met een ander en met God. Ik geloof dat het niet de bedoeling is om deze zoektocht helemaal alleen te doen. God heeft ons elkaar gegeven om samen te zoeken en te delen en Hij wil ook in dit contact aanwezig zijn en troosten en richting geven. Juist ook in een periode van je studie en het loskomen van thuis komt er veel op je af. Dan kan het fijn zijn om met iemand te delen wat er is.

Afspraak maken

Mocht je dit herkennen dan ben je van harte welkom om een keer een afspraak te maken. Dit kan gewoon een eenmalige afspraak zijn om even je verhaal kwijt te kunnen. Of een afspraak voor een iets langere tijd waarin ik met je meeloop en luister naar dat wat je op dat moment bezighoudt. Mijn werkdagen voor het studentenpastoraat zijn maandag, dinsdag en woensdag. Wellicht tot ziens!