Pabo Summercourse

Kun jij nog wel wat hulp gebruiken bij je voorbereiding op de toelatingstoetsen voor de Pabo? Hogeschool Viaa geeft je graag online begeleiding in de Pabo Summercourse.

Wanneer is de Pabo Summercourse van Viaa

De Pabo Summercourse is een online cursus van vrijdag 25 juni 2021 tot en met woensdag 30 juni 2021.  Je spijkert je kennis bij van de vakken waarin jij nog toelatingstoetsen moet doen en krijgt tips hoe je de stof je eigen kunt maken. Meld jij je aan? Dan krijg je nu al toegang tot de online omgeving waar je alvast een start kunt maken met oefenen. Ook als je rekenen een lastig vak vindt dan kun je alvast aan de slag om je deze stof alvast wat meer eigen te maken.

Door de Corona-maatregelen is het vooralsnog niet mogelijk om deze Summercourse in het gebouw van Viaa te laten plaatsvinden. Daarom vindt de Pabo Summercourse dit jaar online plaats. Mochten er mogelijkheden zijn om dit fysiek te organiseren dan houden we je daarvan op de hoogte als je je hebt aangemeld.

Hoe werkt deelnemen aan de Pabo Summercourse bij Hogeschool Viaa

De leerstof komt online te staan in Teams verdeeld over vier bijeenkomsten. Elke dag is er een digitale ontmoeting met je vakdocent en andere deelnemers waarin jij je vragen kunt stellen over de lesstof of tips kunt krijgen hoe deze te leren. Je treft de vakdocenten op de volgende tijdstippen van vrijdag 25 juni t/m woensdag 30 juni 2021.

  • 09.00 uur Aardrijkskunde – Jochem de Vries
  • 10.30 uur Geschiedenis – Tamme Spoelstra
  • 12.00 uur Natuur/Techniek – Henk Averesch
  • 13.30 uur Rekenen – Wim van Gelder

Tijdens deze contactmomenten kijkt de docent samen met jou en andere deelnemers terug op de leerstof die je hebt moeten leren en aangegeven is in Teams als huiswerk en geeft een vooruitblik op de leerstof van de volgende dag. Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen.

Meld je aan en wij nodigen je uit om deel te nemen in Teams aan de online Pabo Summercourse.

Meld je hier aan met een microsoft-account om toegelaten te worden tot de omgeving in Teams
Bekijk meer oefenmateriaal op de site www.goedvoorbereidnaardepabo.nl