Pabo Summercourse

Kun jij nog wel wat hulp gebruiken bij je voorbereiding op de toelatingstoetsen voor de Pabo? Hogeschool Viaa geeft je graag online begeleiding in de Pabo Summercourse.

Wanneer is de Pabo Summercourse van Viaa

De Pabo Summercourse is een online cursus van maandag 22 juni tot en met donderdag 25 juni 2020.  Je spijkert je kennis bij van de vakken waarin jij nog toelatingstoetsen moet doen en krijgt tips hoe je de stof je eigen kunt maken.

Door de Corona-maatregelen is het niet mogelijk om deze Summercourse in het gebouw van Viaa te laten plaatsvinden. Daarom vindt de Pabo Summercourse dit jaar online plaats.

Hoe werkt deelnemen aan de Pabo Summercourse bij Hogeschool Viaa

De leerstof komt online te staan in Teams verdeeld over vier bijeenkomsten. Elke dag is er een digitale ontmoeting met je vakdocent en andere deelnemers waarin jij je vragen kunt stellen over de lesstof of tips kunt krijgen hoe deze te leren. Deze Summercourse vindt plaats van 22 juni tot en met 25 juni en tref je de vakdocenten op de volgende tijdstippen op deze dagen.

09.00 uur Natuur/Techniek – H. Averesch
10.00 uur Geschiedenis – T. Spoelstra
11.00 uur Aardrijkskunde –  J. de Vries

Tijdens deze contactmomenten kijkt de docent samen met jou en andere deelnemers terug op de leerstof die je hebt moeten leren en aangegeven is in Teams en geeft een vooruitblik op de leerstof van de volgende dag. Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen.

Meld je aan en wij nodigen je uit om deel te nemen in Teams aan de online Pabo Summercourse.

Meld je hier aan met een microsoft-account om toegelaten te worden tot de omgeving in Teams
Bekijk meer oefenmateriaal op de site www.goedvoorbereidnaardepabo.nl