Medewerker personeels- en salarisadministratie 0,5-0,6 fte

Viaa is een hogeschool met een uitgesproken karakter. We hechten grote waarde aan kwalitatief goed onderwijs, advies en onderzoek. Daar zijn we met elkaar verantwoordelijk voor. Wij zijn betrokken op elkaar als collega’s en studenten. Wij geloven dat uit verbondenheid en samenwerking het beste klimaat ontstaat voor ontwikkeling, voor zowel onze studenten als voor de vakgebieden waarin wij actief zijn.

Vanwege de groei van Hogeschool Viaa hebben we bij de afdeling P&O een vacature voor de functie van

MEDEWERKER PERSONEELS- EN SALARISADMINISTRATIE 0,5-0,6 FTE

Ben je doelmatig, klantgericht en kan je snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden? Ben je een accurate (samen)werker die houdt van veel verschillende administratieve werkzaamheden en die blij wordt als alles klopt? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?

Je bent samen met drie andere collega’s het gezicht van de afdeling P&O voor het management en medewerkers. Binnen dit team verzorg je de administratieve processen rondom salarissen en personeel. Daarnaast ben je de m.n. operationele ondersteuner van het management bij hun HR-taken en de vraagbaak van de collega’s van de hogeschool.
Een greep uit de werkzaamheden: je verwerkt mutaties in het HR-systeem, draagt zorg voor arbeidsovereenkomsten en diverse correspondentie, je verstrekt informatie over regelingen, de cao en (nieuwe) wetgeving.

Wat hebben we je te bieden?

Je gaat werken in een gesmeerd en kundig team dat met een grote mate van zelfstandigheid heel prettig en flexibel samenwerkt. De werkzaamheden worden in onderling overleg verdeeld. Je werk is zeer afwisselend en je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen. Het hbo kent een ruime verlofregeling en goede arbeidsvoorwaarden.

Wat heb je ons te bieden?

Je kunt in een veelheid van taken goed het overzicht houden en je neemt graag je verantwoordelijkheid. Je werkt nauwkeurig en bent goed in het managen van verwachtingen en houdt planningen en deadlines in de gaten. Je hebt de drive om met jouw kennis en vaardigheden de afdeling professioneel te helpen ontwikkelen. Je hebt een echte teamspirit, een open en heldere communicatiestijl en het leggen van contacten gaat je gemakkelijk af. We hechten aan een flexibele werkhouding. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk.

 

 

Verder

  • heb je een relevante opleiding op minimaal mbo4-niveau, bijvoorbeeld medewerker HRM;
  • heb je een diploma PDL of ben je bereid die binnen een jaar te halen;
  • heb je ervaring met software op het gebied van salarissen en HR, Kennis van VISMA is een pré.

Identiteit

Je kiest bewust voor de identiteit van de hogeschool zoals die is samengevat in het identiteitsdocument, en bent actief lid van een geloofsgemeenschap die de Bijbel erkent als het betrouwbare en geïnspireerde Woord van God, zoals dat verwoord is in het gereformeerde belijden.

Verdere informatie

Salariëring vindt plaats conform de cao-hbo, maximumschaal 7 (minimaal € 2.724,- en maximaal € 3.631,– bruto per maand bij een volledig dienstverband). Inschaling vindt plaats op grond van kennis en ervaring. De cao-hbo kent naast de vakantietoeslag een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Een functiebeschrijving kan worden opgevraagd bij personeelsadministratie@viaa.nl. De functie is in het functiegebouw ondergebracht als ‘medewerker procesondersteuning’.

Verdere informatie kan worden gegeven door Riet Borg, Teamleider HR a.i., 038-4255542 of 06-47557929 of r.borg@viaa.nl.

De sollicitatie

Je kunt je motivatie en cv sturen naar sollicitatie@viaa.nl t.a.v. afdeling P&O, onder vermelding van ‘sollicitatie medewerker psa’ in de onderwerpregel.
We willen beiden graag uiterlijk op 8 oktober 2023 in ons bezit hebben.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 16 oktober 2023.