Afgestudeerd?

Gefeliciteerd! Je hebt je diploma behaald. Wat een prachtige prestatie en welkom bij een nieuwe fase in je leven. Ook al heb je afscheid genomen van Hogeschool Viaa, we blijven toch graag met je in contact.

Jij, als alumnus van Hogeschool Viaa, bent namelijk heel belangrijk voor ons! Om jou te laten zien hoe belangrijk we je vinden, organiseren we jaarlijks alumni-evenementen. Eén keer per jaar organiseren we een Viaa-breed alumni-evenement, voor al onze oud-studenten! Daarnaast organiseren we per academie een kleinere alumni-bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomsten staan ontmoeting, inspiratie en netwerken centraal.

LinkedIn

We willen graag het contact van alumni onderling en met Viaa stimuleren. Een manier waarop je elkaar na het afstuderen kunt vinden is via sociale media. Als je een profiel op LinkedIn hebt, kom je makkelijk in contact met anderen in het werkveld en blijf je op de hoogte van oud-studenten en zie je voor jou interessante vacatures.

Professioneel in contact blijven met andere oud-studenten, op de hoogte blijven van ontwikkelingen in het werkveld en uitnodigingen ontvangen voor alumnibijeenkomsten? Maak dan hier een profiel aan op LinkedIn en word meteen lid van de alumnigroep van Viaa. Zo blijf je in contact met je voormalige studiegenoten.

Hieronder staan de verschillende LinkedIn Alumni groepen.

Alumni aan het woord

Hogeschool Viaa is een kleinschalige school, maar heeft een alumnibestand dat steeds groter wordt. Onze alumni zijn verspreid over heel de wereld. In deze reeks vestigen we de aandacht op onze alumni, want jullie zijn onze ambassadeurs!

Op de hoogte blijven?

Wij houden je graag op de hoogte over evenementen, alumni-nieuws, persoonlijke artikelen en nascholingsmogelijkheden. Dit doen we middels social media, maar ook via onze E-News. Zou je deze graag willen ontvangen? Klik dan op onderstaande button.

Praktische zaken

We zijn wettelijk verplicht om jouw persoonsgegevens te bewaren. We gebruiken hiervoor de Selectielijst hogescholen. Voor je rechten verwijzen we naar de Privacyverklaring studenten en alumni van Hogeschool Viaa.

Het is belangrijk dat jouw contactgegevens up-to-date zijn. Wijzigingen kun je altijd doorgeven via alumni@viaa.nl.

Zo’n anderhalf jaar na je afstuderen krijg je van ons een uitnodiging voor deelname aan een alumni-onderzoek, de HBO-monitor. Omdat wij een ‘gerechtvaardigd belang’ hebben bij de resultaten van dit onderzoek, mogen we je deze uitnodiging sturen.

Wil je meer weten over de registratie van jouw (persoons)gegevens bij Viaa in relatie tot de Algemene Verordening Gegevensbescherming, neem dan contact op via studentenzaken@viaa.nl.

 

Heb je andere vragen of heb je een leuk idee voor een alumni-evenement? Neem dan contact op met één van de onderstaande alumnicoördinatoren.