Alumni

Het behalen van je bachelor-diploma is een prachtige prestatie; de start van een nieuwe fase in je leven! Toch is afstuderen misschien ook wel een tijd van afscheid nemen: van klasgenoten waar je de afgelopen jaren veel mee bent opgetrokken of van docenten waar je een goede band mee hebt.

Als je bent afgestudeerd, betekent het niet dat je geen ‘relatie’ meer hebt met Viaa. Jij kunt een belangrijke plaats innemen in de samenwerking met het werkveld, een focus houden op en benadering van kennisontwikkeling, en nog beter in staat zijn onze relaties succesvol te onderhouden en te ontwikkelen. Om die reden is alumnibeleid ontwikkeld, voor meer informatie kun je contact opnemen met de alumnicoördinator van je opleiding.

Van belang is het up-to-date houden van jouw contactgegevens. Deze kun je te allen tijde doorgeven via alumni@viaa.nl.

Jouw persoonsgegevens bewaren we sowieso. Dit is namelijk een wettelijke verplichting. We gebruiken hiervoor de Selectielijst hogescholen. Voor je rechten verwijzen we naar de Privacyverklaring van Hogeschool Viaa op de website, onder Privacyverklaring studenten en alumni.

Zo’n 1,5 jaar na je afstuderen krijg je van ons een uitnodiging voor deelname aan een alumni-onderzoek, de HBO-monitor. Omdat wij een ‘gerechtvaardigd belang’ hebben bij de resultaten van dit onderzoek mogen we je deze uitnodiging sturen.

Linkedin

We willen graag het contact van alumni onderling en met Viaa stimuleren. Een manier waarop je elkaar na het afstuderen kunt vinden is via sociale media. Als je een profiel op Linkedin hebt, kom je makkelijk in contact met collega’s in hetzelfde beroep en blijf je op de hoogte van andere oud-studenten en zie je voor jou interessante vacatures.

Aanmelden Linkedin

Professioneel in contact blijven met andere oud-studenten, op de hoogte blijven van ontwikkelingen in het werkveld en uitnodigingen ontvangen voor alumnibijeenkomsten? Maak dan hier een profiel aan op Linkedin en word meteen lid van de alumnigroep van Viaa. Zo blijf je in contact met je voormalige studiegenoten!

Alumnigroep Verpleegkunde (HBO-V)
Alumnigroep Pabo
Alumnigroep SPH, MW&D en Social Work
Alumnigroep Theologie (voorheen GPW) en Godsdienstleraar
Alumnigroep Praktijkondersteuner

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over de registratie van jouw (persoons)gegevens bij Viaa in relatie tot de Algemene Verordening Gegevensbescherming, neem dan contact op via studentenzaken@viaa.nl.

Heb je vragen over de alumnigroep van jouw opleidingen? Neem dan contact op met één van de onderstaande alumnicoördinatoren.