Alumni

Het behalen van je bachelor-diploma is een prachtige prestatie; de start van een nieuwe fase in je leven! Toch is afstuderen misschien ook wel een tijd van afscheid nemen: van klasgenoten waar je de afgelopen jaren veel mee bent opgetrokken of van docenten waar je een goede band mee hebt.

Als je bent afgestudeerd, betekent het niet dat je geen ‘relatie’ meer hebt met Viaa. Jij kunt een belangrijke plaats innemen in de samenwerking met het werkveld, een focus houden op en benadering van kennisontwikkeling, en nog beter in staat zijn onze relaties succesvol te onderhouden en te ontwikkelen. Om die reden is alumnibeleid ontwikkeld, voor meer informatie kun je contact opnemen met de alumnicoördinator van je opleiding.

Van belang is het up-to-date houden van jouw contactgegevens. Deze kun je te allen tijde doorgeven via alumni@viaa.nl.

Linkedin

We willen graag het contact van alumni onderling en met Viaa stimuleren. Dé manier waarop je elkaar na het afstuderen kunt vinden is via sociale media. Als je een profiel op Linkedin hebt, kom je makkelijk in contact met collega’s in hetzelfde beroep en blijf je op de hoogte van andere oud-studenten en zie je voor jou interessante vacatures.

Aanmelden Linkedin

Professioneel in contact blijven met andere oud-studenten, op de hoogte blijven van ontwikkelingen in het werkveld en uitnodigingen ontvangen voor alumnibijeenkomsten? Maak dan hier een profiel aan op Linkedin en word meteen lid van de alumnigroep van Viaa. Zo blijf je in contact met je voormalige studiegenoten!

Alumnigroep Verpleegkunde (HBO-V)
Alumnigroep Pabo
Alumnigroep SPH, MW&D en Social Work
Alumnigroep GPW en Godsdienstleraar
Alumnigroep Praktijkondersteuner

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over de alumnigroep van jouw opleidingen? Neem dan contact op met één van de onderstaande alumnicoördinatoren.