Oud-studenten van Viaa

Het behalen van je diploma is een prachtige prestatie; de start van een nieuwe fase in je leven! Toch is afstuderen misschien ook wel een tijd van afscheid nemen: van klasgenoten waar je de afgelopen jaren veel mee bent opgetrokken of van docenten waar je een goede band mee hebt.

Als Hogeschool Viaa hopen we dat dat afscheid niet definitief is. We willen graag het contact van alumni (oud-studenten) onderling en met Viaa-docenten stimuleren. Dé manier waarop je elkaar na het afstuderen kunt vinden is via sociale media.

Linkedin

Wellicht heb je al eens gehoord van het sociale netwerk Linkedin. Als je een profiel op Linkedin hebt, kom je makkelijk in contact met collega’s in hetzelfde beroep en blijf je op de hoogte van andere oud-studenten en zie je voor jou interessante vacatures.

Aanmelden Linkedin

Professioneel in contact blijven met andere oud-studenten, op de hoogte blijven van ontwikkelingen in het werkveld en uitnodigingen ontvangen voor alumnibijeenkomsten? Maak dan hier een profiel aan op Linkedin en word meteen lid van de alumnigroep van Viaa. Zo blijf je in contact met je voormalige studiegenoten!

Alumnigroep Verpleegkunde (hbo-v)
Alumnigroep Pabo
Alumnigroep Social Work
Alumnigroep GPW & Godsdienstleraar
Alumnigroep Praktijkondersteuner

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over de alumnigroep van jouw opleidingen? Neem dan contact op met één van de onderstaande alumnicoördinatoren.