Welkom in onze collegebanken tijdens de meeloopdagen!

Ben jij al op een open dag geweest van onze hogeschool? Wil je graag nog meer informatie over één van onze studies of gewoon eens ervaren wat er zoal voorbij komt in een college? Schuif dan eens een keertje bij ons aan in de collegebanken.

Bij de opleiding Pabo, Social Work en Verpleegkunde kun je ook in contact komen met een student-buddy die graag vragen van jou over de opleiding of over studeren aan Hogeschool Viaa beantwoordt.

Meeloopdag volgen?

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor een meeloopdag. Dan houden we rekening met je komst en wacht een van onze studenten op jou bij onze receptie. Je krijgt op de meeloopdag een goed beeld van hoe een dag bij onze opleidingen eruit ziet en maakt kennis met de leerstof die je krijgt op de opleiding. Docenten en andere studenten heten je van harte welkom.

Meld je hier aan voor onze meeloopdagen!

Student-buddy bij de opleiding Pabo, Social Work, Theologie en Verpleegkunde

Wil je weten hoe het zit met stagelopen, toetsen, colleges, studiebelasting, op kamers gaan, studiefinanciering enz? En praat je daar het liefst eens over door met iemand die al studeert? Meld je dan aan voor online contact met één van onze student-buddy’s. Zij beantwoorden graag jouw vragen over de opleiding en over studeren bij Hogeschool Viaa.

Hoe gaat het in zijn werk? 
Als je je hebt aangemeld voor contact met een student-buddy legt diegene contact met jou (via e-mail of via WhatsApp). Je kunt dan met je student-buddy een moment afspreken dat je met elkaar kennismaakt. Natuurlijk kun je ook vragen die je nog hebt over de opleiding bespreken. Wij vinden het belangrijk dat je een goed beeld krijgt van een opleiding zodat je een goede studiekeuze kunt maken.

Klik hier om je aan te melden voor contact met een student-buddy