Meeloopdagen bij Viaa

Heb je al een open dag bezocht, maar wil je graag meer weten van de opleiding waarvoor jij interesse hebt? Loop dan eens mee met een student van Viaa tijdens een meeloopdag!

Tijdens een meeloopdag word je begeleid door een student van Viaa. Samen volg je de colleges van de opleiding waarvan jij meer wilt weten. De student die jou begeleidt laat je ook het gebouw zien en vertelt je meer over de hogeschool.

In een studiejaar biedt Viaa op verschillende data een meeloopdag aan. Laat je gegevens achter via onderstaande link, dan nemen wij contact met je op om een meeloopdag te plannen.

Ik wil graag een meeloopdag volgen

Meelopen met een bekende

Ken je iemand die aan Viaa studeert en wil je graag met hem/haar een dagje meelopen? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact met ons op voor meer informatie over het meelopen met een vriend of vriendin, tel. 038 – 425 55 42 of mail naar info@viaa.nl

Meeloopdag in de praktijk

Wil je graag een dagje meelopen in het werkveld van jouw opleiding? Loop dan eens een dagje mee in de praktijk! Deze praktijkdag wordt aangeboden door de opleidingen Social Work en Pabo.

Lees meer over de praktijkdag Social Work
Lees meer over de praktijkdag pabo
Bezoek ook onze open dagen!