Inschrijven

Dé opleiding gevonden die bij jou past? Doe dan een inschrijfverzoek via Studielink. Houd je DigiD bij de hand of vraag deze bijtijds aan.

Let op: dit geldt alleen voor de bachelor-, master- en Ad-opleidingen.

Je kunt tot uiterlijk 31 augustus 2024 een inschrijfverzoek doen.

Welkom

Jouw verzoek tot inschrijving wordt verstuurd naar Hogeschool Viaa. Je ontvangt per e-mail een bericht van Studielink ter bevestiging. Daarna ontvang je van Viaa een welkomstmail met informatie over de stappen die je nog moet zetten om je inschrijving compleet te maken. In Studielink kun je de voortgang van je inschrijving volgen. Ook als je je inschrijving of je gegevens wilt wijzigen doe je dat via Studielink.​

De opleidingen starten in september 2024, Verpleegkunde deeltijd kende ook per februari 2024 een instroommoment.

Schrijf je in voor een studie
Vraag je studiefinanciering aan

Overige opleidingen

Voor de post-hbo opleidingen Palliatieve Zorg en Specialist Jonge kind en de cursussen Zingeving in gespreksvoering, Persoonsgerichte zorg in de eerste lijn, Ouderenzorg, Praktijkondersteuner en Praktijkverpleegkundige kun je je hier inschrijven.

Kies op maat

Kom je een minor volgen bij Viaa en heb je via de website kiesopmaat een leerovereenkomst afgesloten? Doe dan via Studielink een inschrijfverzoek. Zorg voor een ‘bewijs betaald collegegeld’ van je eigen onderwijsinstelling. Je krijgt dan vrijstelling voor het collegegeld bij Hogeschool Viaa.

Zij-instroom Pabo

Wil je als zij-instromer bij de Pabo ingeschreven worden, doe dan via Studielink een inschrijfverzoek voor Pabo deeltijd. Kies bij de opleidingsvarianten Pabo zij-instroom. De verdere afhandeling gebeurt via een leerovereenkomst.

Studiekeuzecheck

Wat verwacht je van deze hbo-studie? Waarom denk je dat deze opleiding bij je past? We willen graag dat je je goed kunt voorbereiden op de opleiding. Om inzicht te geven of je de juiste studiekeuze gemaakt hebt, ontvang je na je verzoek tot inschrijven voor een voltijd bacheloropleiding een studiekeuzecheck.

Heb je een inschrijfverzoek gedaan voor een deeltijd-bachelor, master- of ad-opleiding, dan hoef je de test niet te doen.

Lees meer over de studiekeuzecheck

Identiteit

Hogeschool Viaa is een kleinschalige, christelijke hogeschool. Wij willen jou écht leren kennen en betrokken zijn op jou. Wij geloven dat uit verbondenheid en samenwerking het beste klimaat ontstaat voor jouw ontwikkeling en creëren voor iedereen de optimale vrijheid om zichzelf te ontplooien. Uiteraard ben je bij Hogeschool Viaa ook welkom als je niet of anders gelovig bent en die ontwikkeling zien we in toenemende mate bij de instroom van nieuwe studenten.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over Studielink, het inschrijven bij een opleiding, aanvragen van studiefinanciering of het invullen van de studiekeuzecheck? Neem dan contact op met: