Ben je een professional?

Hogeschool Viaa leidt studenten op voor een baan in de zorg, het welzijn of in het onderwijs. Ben je net afgestudeerd of al een aantal jaar aan het werk? Dan zijn wij er ook voor jou.

Hogeschool Viaa heeft namelijk een ruim aanbod voor professionals. Ook als je niet werkzaam bent in de zorg, het welzijn of in het onderwijs. Naast onze masters, post-hbo-opleidingen, cursussen en trainingen, kun je ons ook benaderen voor een incompanytraject op maat. Op deze pagina lees je meer over ons nascholingsaanbod en geven we voorbeelden van incompanytrajecten.

Verder ontwikkelen?

We bieden masters, post-hbo-opleidingen, cursussen, trainingen en coachingstrajecten aan. Neem een kijkje op onze opleidingspagina’s.

Samenwerken met Hogeschool Viaa

Hogeschool Viaa is een kleinschalige school, maar heeft veel kennis in zich! Wij delen onze kennis graag met het werkveld. Werk je bij een organisatie die hulp nodig heeft met een bepaald onderwerp? Mail dan naar professionals@viaa.nl. Samen kijken we dan wat we voor elkaar kunnen betekenen. Heb je een onderwerp dat specifiek  past bij een van onze academies? Neem dan contact op met ons!

Op de hoogte blijven?

Wij houden je graag op de hoogte van evenementen, nieuws, persoonlijke artikelen en nascholingsmogelijkheden. Dit doen we middels social media, maar ook via onze E-news. Zou je deze graag willen ontvangen? Klik dan op onderstaande button.