Alumni-evenement academie Health Care

Super leuk! Op woensdagavond 22 maart 2023 organiseert Hogeschool Viaa van 16:30 tot 20:30 uur speciaal voor alle alumni van de academie Health Care een alumni-evenement. Iedereen die ooit aan Hogeschool Viaa hbo-v heeft gestudeerd is van harte welkom om langs te komen.

Zou je willen weten hoe het met je oud-medestudenten is? Tijdens de avond is er ruimte om weer bij te kletsen, maar je kan deze ontmoetingen ook gebruiken om je netwerk te verbreden! Speciaal voor dit evenement zal er een keynote over palliatieve zorg worden gegeven door Marjan de Gruijter-Veenstra, zij is specialist ouderengeneeskunde, kaderarts palliatieve zorg en arts consulent in de regio Zwolle. Wat kom je allemaal tegen in deze tak van de zorg en wat is de rol van een verpleegkundige? Daarnaast ben je van harte welkom om een hapje te komen eten in onze nieuwe foodcorner, die eerder dit jaar is geopend. Na de maaltijd worden er drie workshops aangeboden:

  1. Zingevende gespreksvoering
  2. Mantelzorgondersteuning
  3. Aandachtspunten bij mensen met een verstandelijke beperking

Heb jij ooit hbo-v gestudeerd aan Hogeschool Viaa en zou je graag je oud-medestudenten weer eens willen spreken? Wees van harte welkom op dit alumni-evenement! Tip: nodig je study-buddy van toen ook uit en kom samen.

Het aanmeldformulier is gesloten. Wil je nog komen? Mail dan naar j.meertens@viaa.nl