Brugmodule Social Work

Volg je nu een mbo-studie en ben je van plan de opleiding Social Work te doen? Of wil je ontdekken of je het niveau van deze hbo-studie aankunt? Dan is de brugmodule mbo-hbo iets voor jou! Wij helpen je graag de overstap naar het hbo soepel te laten verlopen.

Waarom een brugmodule?

De brugmodule is er om de overstap van het mbo naar het hbo makkelijker te maken. Maar ook om je medestudenten en de docenten alvast te leren kennen. Daarnaast maak je kennis met belangrijke onderwerpen waar je in je Social Work-opleiding mee te maken krijgt. Ook doe je hbo-vaardigheden op.

Vast onderdeel van de brugmodule is het doen van de studiekeuzecheck. Deze test geeft inzicht in je motivatie, studievaardigheden en je kwaliteiten en vormt de basis voor je portfoliobegeleiding tijdens de brugmodule.

Wanneer heb je les?

De data van de komende brugmodule zijn:

  • Woensdag 12 april van 12:45 – 21:15
  • Woensdag 19 april van 14:00 – 21:15
  • Woensdag 10 mei van 14:00 – 21:15
  • Woensdag 17 mei van 14:00 – 21:15
  • Woensdag 24 mei van 14:00 – 21:15
  • Woensdag 31 mei van 14:00 – 21:15

Tussen het middag en het avond gedeelte is er een gezamenlijke maaltijd.

Alvast een vrijstelling halen?
Wil je voordat je aan de studie begint alvast studiepunten halen? Dat kan met een optionele toets aan het eind van de brugmodule. Het is niet verplicht om de toets te maken, maar als je deze toets positief hebt afgesloten, krijg je daar een vrijstelling voor je hbo-opleiding voor terug.

Aanmelden

Wil je je inschrijven voor de brugmodule mbo-hbo? Vul dan het inschrijfformulier in. Wij nemen na ontvangst van het formulier contact met je op.

Aanmelden brugmodule Social Work

Heb je nog vragen?

Henriët Homminga is coördinator van de brugmodule mbo-hbo voor Social Work. Zij helpt je graag verder.