Praktijkdag van de Pabo

Wil jij kennismaken met het beroep van leerkracht in het basisonderwijs? Loop dan een dagje mee op een basisschool tijdens een praktijkdag!

Door mee te lopen in een basisschool kun je je goed oriënteren op de praktijk die bij werken in het onderwijs én de opleiding Pabo hoort. Je kunt tijdens de praktijkdag ook vragen stellen aan de leerkracht die voor de klas staat.

Let op! In verband met de uitbraak van het coronavirus is het mogelijk dat basisscholen een praktijkdag verzetten naar een later tijdstip. Heb je je opgegeven voor een praktijkdag? Informeer dan van tevoren bij de genoemde contactpersoon of deze wordt verzet of doorgaat op het eerder genoemde tijdstip.

Data van de praktijkdagen

Je kunt je aanmelden voor een bepaalde datum en/of school waar jij graag mee wilt lopen. De data zijn:

Het Startblok, Harderwijk
16 maart 2021
contactpersoon: estherbremmer@stichtingvco.nl 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor een praktijkdag door onderstaand formulier in te vullen of door rechtstreeks een mail te sturen naar één van de bovenstaande basisscholen.

Wanneer je gegevens verstrekt aan de basisschool kun je ervoor kiezen deze ook te laten delen met Viaa. Zo kunnen we je bijvoorbeeld uitnodigen voor een meeloopdag op onze Pabo of kun je, als je dat wilt, worden toegevoegd aan de PréPabo-appgroep.

Meld je aan voor de praktijkdag