Praktijkdag van de Pabo

Wil jij kennismaken met het beroep van leerkracht in het basisonderwijs? Loop dan een dagje mee op een basisschool tijdens een praktijkdag op één van de scholen waar we nauw mee samenwerken.

Door mee te lopen in een basisschool kun je je goed oriënteren op de praktijk die bij werken in het onderwijs én de opleiding Pabo hoort. Je kunt tijdens de praktijkdag ook vragen stellen aan de leerkracht die voor de klas staat.

 

Data van de praktijkdagen

De data van de centraal georganiseerde praktijkdagen op onze opleidingsscholen zijn op dit moment voorbij. Wil je een dag in de praktijk op een school meemaken? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

Aanmelden

Wil jij graag een dag in de praktijk op een basisschool meemaken? Meld je dan aan via onderstaand formulier. We zoeken dan samen met jou naar een school bij je in de buurt waar je mee kunt kijken in de klas.

Wanneer je gegevens verstrekt aan de basisschool kun je ervoor kiezen deze ook te laten delen met Viaa. Zo kunnen we je bijvoorbeeld uitnodigen voor een meeloopdag op onze Pabo.

Meld je aan voor de praktijkdag