Aliza Damsma-Bakker benoemd als lector Zorg en Zingeving

Het College van Bestuur van Hogeschool Viaa maakt bekend dat zij per 6 september 2023 Aliza Damsma-Bakker heeft benoemd tot lector Zorg en Zingeving. Zij volgt Bart Cusveller op binnen het lectoraat van de academie Health Care.

Aliza heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan binnen de Academie Health Care, zowel op onderwijskundig gebied, als onderzoeker en als lid van de kenniskring Zorg & Zingeving, en daarnaast als lid van het managementteam. Met haar achtergrond als verplegingswetenschapper is het niet verbazend dat haar hart vooral ligt bij onderzoek en dat zij zich in de rol van lector daar vooral op zal richten.

We feliciteren haar en Hogeschool Viaa met deze benoeming en wensen Aliza veel wijsheid toe. Vanaf deze plek willen we Bart Cusveller ook hartelijk bedanken voor zijn inzet voor het lectoraat Zorg en Zingeving. Hij trad de afgelopen periode terug als lector – maar zijn blij dat hij als onderzoeker aan het lectoraat verbonden blijft.

Benieuwd naar waar Aliza en het lectoraat Zorg en Zingeving zich zoal mee bezig houden? Kom dan eens kijken op de webpagina van het lectoraat of lees dit artikel over het promotieonderzoek van Aliza naar zingevingsgesprekken met kinderen.