Keukentrapdebat in Zwolle

De Zwolse lijsttrekkers debatteren op dinsdag 13 maart over de zorg in Zwolle tijdens het Keukentrapdebat 2018. Het debat wordt georganiseerd door een aantal zorgaanbieders en opleidingen, waaronder Hogeschool Viaa, uit Zwolle.

Het Keukentrapdebat is vergelijkbaar met hetzelfde debat van vier jaar geleden, in ongeveer dezelfde samenstelling. Er wordt terug gekeken op de afgelopen vier jaar en op de veranderingen in de zorg. De beloftes van de gemeenteraad van toen worden geëvalueerd. Verder wordt er vooruitgekeken door de lijsttrekkers naar de toekomst van de zorg in Zwolle. Het debat staat onder leiding van Marja Jager – Vreugdenhil, lector bij het Centrum voor Samenlevingsvraagstukken van Viaa.

Het Keukentrapdebat 2018 start om 19.30 uur en wordt gehouden in het gebouw van het Deltion College aan de Mozartlaan 15 in Zwolle. Het Keukentrapdebat 2018 wordt georganiseerd door Humanitas DMH, RIBW, Philadelphia, InteraktContour, Viaa, Tactus, Deltion College, Beter Thuis Wonen en Sociale Wijkteams Zwolle.

Klik hier om aan te melden voor het debat

Gerelateerde opleidingen