Nieuwste editie van het Viaa magazine ligt op de mat

Met onder meer een interview met Jan Lamberink, coördinator International Office “Ik wil dat Viaa-studenten globale trends, zoals migratie en klimaatverandering leren zien, begrijpen en erover nadenken”, vertelt Jan Lamberink. Het jaarthema van Hogeschool Viaa is ‘Op reis’ en daarom gingen we uitgebreid in gesprek met de coördinator International Office, die zelf door reizen is gevormd.

In het magazine, dat traditiegetrouw aan de start van het nieuwe studiejaar wordt verspreid, schrijven we over hoe het leven als een reis is; met kruispunten, splitsingen, kronkelwegen en zijpaadjes. Hoe kies je je eigen koers? We hebben medewerkers en (oud)studenten geïnterviewd over de avonturen die zij maakten. Daarnaast vertellen we over de VR-bril die we sinds kort in het onderwijs gebruiken, over een eigen studievereniging bij de academie Health Care en over de ontwikkeling van de Ad Didactisch Educatief Professional.

Het magazine is verspreid onder de (oud)medewerkers, (oud)studenten, belangstellenden en de relaties van Hogeschool Viaa. Geïnteresseerd in het magazine? Bekijk het Viaa magazine online of mail naar communicatie@viaa.nl en vraag het nummer aan.