Viaa Exchange verwelkomt haar eerste internationale studenten van 2023

Vorige week verwelkomden we een aantal internationale studenten op Hogeschool Viaa. Ze volgen een semester onderwijs aan Hogeschool Viaa om kennis te maken met ons land en met het Nederlandse onderwijssysteem. In januari volgen deze studenten een stoomcursus Nederlands, waarin ze handige zinnen leren en in aanraking komen met de Nederlandse cultuur. Zo hebben ze al typisch Nederlandse producten geproefd, krijgen ze een rondleiding door de historische binnenstad van Zwolle en bezoeken ze het onlangs vernieuwde museum ANNO.

Eind januari wordt deze internationale groep studenten uitgebreid met nog eens zestien (!) studenten uit Noorwegen, Denemarken, Roemenië, Malta, Amerika en Canada. Dit is een recordaantal internationale studenten voor Hogeschool Viaa. Tijdens hun verblijf bezoeken deze 25 internationale studenten onder andere verschillende steden in Nederland en krijgen ze de kans om vanuit Hogeschool Viaa een andere stad in Europa te bezoeken. Daarnaast hebben de studenten kunnen kiezen uit een gevarieerd lessenpakket.

Voor nu verwelkomen wij Jess, Aubrie, Nick, Maggie, Micah en Sam uit de Verenigde Staten, Sarah en Theresa uit Canada en Toni uit Duitsland.

Welcome!

Viaa Exchange 2023 Dutch lessons