Toelating

Je bent van harte welkom om de post-hbo-opleiding Palliatieve zorg te volgen als je je verder wilt ontwikkelen tot een in palliatieve zorg gespecialiseerde zorgverlener. Je bent direct toelaatbaar na:

  • een afgeronde hbo-opleiding verpleegkunde (+ registratie in het BIG-register)
  • een afgeronde hbo-opleiding sociaal werk.

Heb je een mbo-opleiding verpleegkunde of sociaal werk afgerond? Om je toe te kunnen laten tot de post-hbo-opleiding Palliatieve zorg kijken we naar jouw CV, nodigen we je uit voor een persoonlijk intakegesprek en vragen we je om een hbo-capaciteitentoets te maken.

Heb je een andere (post-)hbo-opleiding in zorg en welzijn afgerond? Neem dan contact op met de coordinator van de post-hbo-opleiding Palliatieve zorg via professionals@viaa.nl.

Je hebt een werkplek nodig voor minimaal twee dagen per week, waar je zorg verleent en/of begeleiding biedt aan zorgvragers en hun naasten die te maken hebben met een levensbedreigende aandoening of kwetsbaarheid. En waar je kunt samenwerken met collega’s en met andere zorgverleners in de palliatieve zorg.

Wij vinden het van belang dat je van jouw werkgever ruimte krijgt om de kwaliteit van de palliatieve zorg te bevorderen, waar nodig te verbeteren en collega’s daarin mee te nemen.