Introductieprogramma Viaa - hbo Bruisweek

Hogeschool Viaa organiseert samen met Buro Ruis de hbo Bruisdagen 2021 voor een spetterende start van jouw studententijd. De editie van 2021 bestaat uit een fysiek programma in de binnenstad van Zwolle, een opleidingsprogramma bij Hogeschool Viaa én een online deel. Uiteraard houden we ons aan de dan geldende maatregelen. Deze gave intro van drie dagen wil je niet missen!

Introprogramma: mix van fysiek en online

Het introductieprogramma van de opleidingen van Hogeschool Viaa vindt plaats in week 35: van maandag 30 augustus tot en met donderdag 2 september 2021. Wees je hiervan bewust als je plannen maakt voor je vakantie en je werk of bijbaantje.

Op deze pagina vind je in week 34 meer gedetaileerde informatie over het online programma en op welk tijdstip we jouw groep verwachten op Hogeschool Viaa voor het Bruisintroprogramma. We vinden het belangrijk dat je kennis kunt maken met je klasgenoten en PPO-docenten en wij willen graag kennismaken met jou! Dus meld je aan!

Bruisintro programma per opleiding

Vanaf week 34 vind je op deze pagina downloads met het bruisintroprogramma van alle opleidingen van Hogeschool Viaa.

Een globale indeling van het programma vind je in deze tabel:

  Maandag 30-aug Dinsdag 31 aug Woensdag 1 sept Donderdag 2 sept
Pabo 9.30-11.00 uur
Kennismaking bij Viaa
12.00-17.00 uur
Stadsprogramma in Zwolle met je klas.
Online programma 9.30-13.00 uur
Opleidingsprogramma bij Viaa
Geen programma
Social Work / Theologie 12.00-17.00 uur
Lunch, kennismaking en opleidingsprogramma bij Viaa
10.00-16.00 uur Stadsprogramma in Zwolle met je klas Online programma Geen programma
Verpleegkunde Geen programma 9.30-16.30 uur
Opleidings-programma bij Viaa en Sportpark Marslanden
10.00-16.00 uur
Stadsprogramma in Zwolle met je klas
Online programma

Video's in het programma

Alle filmpjes die je online kunt bekijken en waarnaar verwezen wordt in het online programma van jouw opleiding vind je op www.bruisweken.nl

Online studeren

Ook online willen we je graag wegwijs maken. De online bijeenkomsten tijdens de bruisweek zullen worden georganiseerd in Microsoft Teams. Hiervoor word je uitgenodigd door je PPO-docent in Teams om mee te doen.

Wil je meer weten over online studeren bij Viaa? Kijk dan op http://www.viaa.nl/onlinestuderen. Op deze pagina vind je meer informatie over colleges volgen in Microsoft Teams, hoe het programma Onderwijs Online werkt of hoe je hulp kunt krijgen bij technische problemen. Kom je ergens niet uit? De mentoren die jouw groepje begeleiden beantwoorden graag jouw vragen, ook na de bruisweek!

Check hier alle handige informatie over online studeren bij Hogeschool Viaa

Aanmelden en betaling voor de Bruisintro

Om mee te kunnen doen aan de Bruisintro moet je je apart aanmelden. Deelname aan de introductie van Bruis kost 30,- per persoon. Je krijgt daarvoor een lunch bij onze hogeschool en toffe activiteiten in de binnenstad.

Aanmelden kan via de webshop van Hogeschool Viaa waar je ook direct je betaling kunt regelen.

Let op! Restitutie is alleen mogelijk bij een geldige reden, bijvoorbeeld een andere opleiding of instelling gekozen, niet toegelaten/uitgeloot en bijzondere persoonlijke omstandigheden;

  • Tot 1 augustus 2021 is 100 % restitutie van het deelnemersbedrag mogelijk;
  • Tot 15 augustus 2021 is 80 % restitutie van het deelnemersbedrag mogelijk;
  • Na 15 augustus 2021 is geen restitutie meer mogelijk.
Meld je hier aan voor de Bruisintro in de webshop van Viaa en betaal direct je deelname

Vragen?

Heb je vragen over het programma van de Bruisintro? Stuur dan een mailtje naar info@viaa.nl of reageer naar ons WhatsApp nummer 06 – 288 00 710 (ook bereikbaar op werkdagen in de zomervakantie tussen 9.00 en 14.00 uur)