Introductieprogramma Viaa - hbo Bruisweek

Introductieprogramma Hogeschool Viaa - hbo Bruisweek

Alle opleidingen van Hogeschool Viaa doen mee aan het collectieve introductieprogramma van het hbo in Zwolle: De hbo Bruisweek. Dit is dé introductieweek voor studerend Zwolle; een leuke manier om je toekomstige studiegenoten, je docenten van je opleiding, de stad en als je dit wilt de studentenverenigingen te leren kennen.

Het driedaagse introductieprogramma van de opleidingen van Viaa vindt plaats van maandag 24 augustus tot en met woensdag 26 augustus 2020. Wees je hiervan bewust als je plannen maakt voor je vakantie en je werk of bijbaantje.

Vanwege de maatregelen vanuit het RIVM  door de coronacrises zal er dit jaar een aangepast introductieprogramma worden georganiseerd.

Hoe dat eruit ziet laten we je  voor de zomervakantie weten door berichtgeving via de opleiding waar jij je voor hebt aangemeld. We vinden het belangrijk dat je voordat je met je studie start kennis hebt kunnen maken met je klasgenoten en PPO-docenten. Hoe we dat gaan organiseren hoor je van ons.

Bekijk hier een impressie van de hbo Bruisweek editie 2019

Vragen?

Heb je vragen over het programma voor de Bruisweek? Of over je aanmelding? Stuur dan een mailtje naar info@viaa.nl of reageer naar ons WhatsApp nummer 06 – 288 00 710 (ook bereikbaar in de zomervakantie tussen 9.00 en 14.00 uur)