Introductieprogramma Viaa - hbo Bruisweek

Introductieprogramma Hogeschool Viaa - hbo Bruisweek

Alle opleidingen van Hogeschool Viaa doen mee aan het collectieve introductieprogramma van het hbo in Zwolle: De hbo Bruisweek. Dit is dé introductieweek voor studerend Zwolle; een leuke manier om je toekomstige studiegenoten, je docenten van je opleiding, de stad en als je dit wilt de studentenverenigingen te leren kennen.

Het introductieprogramma van de opleidingen van Viaa vindt plaats van maandag 24 augustus tot en met woensdag 26 augustus 2020. Wees je hiervan bewust als je plannen maakt voor je vakantie en je werk of bijbaantje.

Vanwege de maatregelen vanuit het RIVM  door de coronacrises zal er dit jaar een aangepast introductieprogramma worden georganiseerd. Dit zal vooral online worden georganiseerd maar op de volgende momenten plannen we daarnaast ook fysieke momenten voor kleine groepen op de hogeschool voor de volgende opleidingen: 

maandag 24 augustus – Pabo
dinsdag 25 augustus – Social Work / Theologie
woensdag 26 augustus – Verpleegkunde

In week 34 vind je op deze pagina meer informatie over het online programma en op welk tijdstip we jouw groep verwachten op onze hogeschool. We vinden het belangrijk dat je  kennis kunt maken met je klasgenoten en PPO-docenten. Dus wees online en bij het moment dat je uitgenodigd wordt op de hogeschool erbij! Want dit wil je niet missen!

Bekijk hier een impressie van de hbo Bruisweek editie 2019

Online studeren

De online bijeenkomsten zullen worden georganiseerd in Microsoft Teams. Hier kun je bij met jouw persoonlijke account van onze hogeschool. Door ouderejaars studenten (de zogenaamde mentoren) of je PPO-docent wordt je in week 34 uitgenodigd in Teams om mee te doen aan de bruisweek.

Wil je meer weten over online studeren bij Viaa? Kijk dan de komende weken op http://www.viaa.nl/onlinestuderen  Op deze pagina vind je meer informatie over college volgen in Microsoft Teams, hoe je hulp krijgt bij technische problemen of bijv. het programma OnderwijsOnline.

Vragen?

Heb je vragen over het programma voor de Bruisweek? Stuur dan een mailtje naar info@viaa.nl of reageer naar ons WhatsApp nummer 06 – 288 00 710 (ook bereikbaar in de zomervakantie tussen 9.00 en 14.00 uur)