Introductieprogramma Viaa - hbo Bruisweek

Programma: mix van fysiek en online

Het introductieprogramma van de opleidingen van Hogeschool Viaa vindt komend jaar plaats van maandag 30 augustus tot en met 1 september 2021. Wees je hiervan bewust als je plannen maakt voor je vakantie en je werk of bijbaantje.

Vanwege de maatregelen vanuit het RIVM  door de coronacrises vond er dit jaar een aangepast introductieprogramma plaats.. Het programma werd vooral online  georganiseerd maar op de volgende momenten planden we daarnaast ook fysieke momenten voor kleine groepen op de hogeschool voor de volgende opleidingen:

maandag 24 augustus – Pabo

dinsdag 25 augustus – Social Work / Theologie

woensdag 26 augustus – Verpleegkunde

Op deze pagina vind je tzt meer informatie over het online programma en op welk tijdstip we jouw groep verwachten op onze hogeschool in 2021 voor het Bruisintroprogramma. We vinden het belangrijk dat je kennis kunt maken met je klasgenoten en PPO-docenten en wij willen graag kennismaken met jou! Dus wees online en bij het moment dat je uitgenodigd wordt op de hogeschool!  Want dit wil je niet missen!

Bruisintro programma per opleiding

In onderstaande downloads vind je het programma van de opleidingen van vorig jaar.

 

Video's in het programma

Alle filmpjes die je online kunt bekijken en waarnaar verwezen wordt in het programma vind je op www.bruisweken.nl of onderaan deze pagina.

Online én interactief theaterprogramma maandagavond 24 aug: Het Nieuwe Nu

Het nieuwe Nu

Tijdens de Bruisweek een tof interactief én live theaterprogramma meemaken met je klas? Dat kan bij Hogeschool Viaa. Ga er op maandagavond 24 augustus 2020 om 20.00 uur  maar eens goed voor zitten en schakel in voor de show Het nieuwe Nu. Theaterduo Anneke Doest en Ilse Bevelander nemen je mee in gekke scenes, mooie liedjes én interactie, ook al zit je thuis.

Wil je niet alleen meekijken maar ook meedoen?

  • Schakel om 19.50 uur in op www.viaa.nl/hetnieuwenu en open de livestream.
  • Open Kahoot! op je telefoon, tablet of laptop via https://kahoot.it/
  • Vul de game pin in die je op de livestream viaa.nl/hetnieuwenu te zien krijgt.
  • Je kunt nu meedoen via Kahoot! en antwoorden op de vragen die aan het publiek worden gesteld tijdens de show.

Veel plezier!

Klik hier voor de livestream

Online studeren

De online bijeenkomsten tijdens de bruisweek zullen worden georganiseerd in Microsoft Teams. Hier kun je bij met jouw persoonlijke account van onze hogeschool. Door ouderejaars studenten (de zogenaamde mentoren) of je PPO-docent wordt je uitgenodigd in Teams om mee te doen.

Wil je meer weten over online studeren bij Viaa? Kijk dan op http://www.viaa.nl/onlinestuderen. Op deze pagina vind je meer informatie over college volgen in Microsoft Teams, hoe het programma Onderwijs Online werkt of hoe je hulp kunt krijgen bij technische problemen. Kom je ergens niet uit? De mentoren die jouw groepje begeleiden beantwoorden graag jouw vragen, ook na de bruisweek!

Check hier alle handige informatie over online studeren bij Hogeschool Viaa

Kom in Beweging

Speciaal voor onze nieuwe studenten maakte On Campus dit filmpje om fit aan je studie te kunnen beginnen. Past goed bij het jaarthema van Hogeschool Viaa: Kom in beweging! Ook zo’n tof fitnesselastiek scoren? Vraag ‘m dan aan via info@viaa.nl Let op Op=Op.

 

Check hier de work-out in de video en kom in beweging!

Online welkom in filmpjes

Normaalgesproken maak je kennis met diverse afdelingen binnen Hogeschool Viaa. Om je in deze tijd toch van informatie te voorzien volgen hieronder filmpjes van collega’s van het studentenpastoraat, het decanaat, het honneursprogramma en de mediatheek om je welkom te heten én wegwijs te maken bij Hogeschool Viaa. Maak gerust een afspraak met hen bij vragen.

Welkom bij het studentendecanaat van Hogeschool Viaa

Welkom bij het studentenpastoraat van Hogeschool Viaa

Welkom bij het honneursprogramma van Hogeschool Viaa

Vragen?

Heb je vragen over het programma voor de Bruisweek? Stuur dan een mailtje naar info@viaa.nl of reageer naar ons WhatsApp nummer 06 – 288 00 710 (ook bereikbaar in de zomervakantie tussen 9.00 en 14.00 uur)