Introductieprogramma Viaa - hbo Bruisweek

Hogeschool Viaa organiseert samen met Buro Ruis de hbo Bruisdagen 2023 voor een spetterende start van jouw studententijd.

Voor de editie van 2023 kun je weer komen kamperen op de Bruiscamping en kennismaken met je klas, de hogeschool en de binnenstad van Zwolle. Dit alles onder begeleiding van ouderejaars studenten: de Bruismentoren. We hebben er zin in! Ben jij erbij?

Introprogramma: kennismaking met je klas, opleiding én Zwolle

Het introductieprogramma van de opleidingen van Hogeschool Viaa vindt plaats in week 35: van maandag 28 augustus tot en met woensdag 30 augustus 2023. Wees je hiervan bewust als je plannen maakt voor je vakantie en je werk of bijbaantje.

Let op! Voor deelname aan dit introductieprogramma moet je je apart aanmelden. Je aanmelding en je betaling regel je via de webshop van Viaa.

Op deze pagina vind je meer gedetailleerde informatie over het programma en op welk tijdstip we jou verwachten op Hogeschool Viaa voor het Bruis-introprogramma. We vinden het belangrijk dat je kennis kunt maken met je klasgenoten en PPO-docenten en wij willen graag kennismaken met jou!

Voor deelname aan het programma heb je een fiets nodig (verplicht) omdat de onderdelen van het programma door heel Zwolle liggen. Geen fiets betekent dat je alle onderdelen moet wandelen.

Daarnaast overnachten deelnemers op de Bruiscamping (Sportpark Marslanden, Primulapad). Daarbij staan de tenten van de opleidingen van Viaa bij elkaar. De organisatie van Bruis zorgt voor een tweepersoons tent waarin je samen met een medestudent slaapt en die je zelf moet opzetten en aan het eind van het programma weer afbreken en inleveren.

Bruisintro programma per opleiding

Hieronder vind je in week 33 downloads met het gedetailleerde programma van de opleidingen van Hogeschool Viaa voor de Bruisweek.

 

Online studeren

Tijdens de Bruisweek krijg je ook uitleg over de online omgeving waarin we werken.

Wil je nu alvast meer weten over online studeren bij Viaa? Kijk dan op http://www.viaa.nl/onlinestuderen. Op deze pagina vind je meer informatie over colleges volgen in Microsoft Teams, hoe het programma Onderwijs Online werkt of hoe je hulp kunt krijgen bij technische problemen. Kom je ergens niet uit? De mentoren die jouw groepje begeleiden beantwoorden graag jouw vragen, ook na de bruisweek!

Check hier alle handige informatie over online studeren bij Hogeschool Viaa

Kosten voor de Bruisintro

Je kunt je op de webshop van Hogeschool Viaa aanmelden voor de Bruisweek vanaf 1 april.

Je aanmelding is definitief als je je bijdrage hebt betaald. De kosten voor de hbo Bruisweek 2023 zijn inclusief kosten voor de overnachting, maaltijden en activiteiten.

Let op! Het is helaas niet mogelijk om je voor een deel van het programma aan te melden.

Let op bij je aanmelding hanteren wij de volgende restitutieregeling.

  • Tot 1 augustus 2023 is 100 % restitutie van het deelnemersbedrag mogelijk;
  • Tot 15 augustus 2023 is 80 % restitutie van het deelnemersbedrag mogelijk;
  • Na 15 augustus 2023 is geen restitutie meer mogelijk.

Vragen?

Heb je vragen over het programma van de Bruisintro? Stuur dan een mailtje naar info@viaa.nl of reageer naar ons WhatsApp nummer 06 – 288 00 710 (ook bereikbaar op werkdagen in de zomervakantie tussen 9.00 en 14.00 uur)