Studeren in deeltijd

Heb je een leuke baan en wil je je daar graag verder in professionaliseren? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of wil je je laten omscholen naar een professional in de vakgebieden onderwijs, zorg, welzijn of theologie? Dan ben je bij Hogeschool Viaa aan het juiste adres!

Deeltijdopleiding bachelor

Vind je het leuk om mensen te helpen? En wil je daarvan je beroep maken? We bieden zeven sociale deeltijdopleidingen waarbij je jezelf ontwikkelt tot professional in de zorg, het onderwijs of de kerk. Met deze deeltijdopleidingen is het voor iedereen mogelijk een studie te volgen. Zelfs als je dat naast een baan of gezin wilt doen.

Bekijk de deeltijdopleidingen van Viaa

Masters

Als professional in het onderwijs kun je bij Viaa de master Leren & Innoveren volgen. Bij deze master leer je hoe je bijdraagt aan de veranderingstrajecten binnen een school. Heb je leidinggevende ambities? Dan is de master Educational Leadership wellicht iets voor jou.

Lees meer over de masters

Cursussen

Viaa beschikt over een uitgebreid aanbod cursussen voor professionals in het onderwijs en de zorg. Door je tijdens een cursus te focussen op één onderwerp ontwikkel je snel nieuwe kennis en vaardigheden.

Bekijk de cursussen voor onderwijsprofessionals
Bekijk de cursussen voor zorgprofessionals

Post-hbo-opleidingen

Voor onderwijsprofessionals die zich willen specialiseren zijn onze post-hbo-opleidingen de moeite waard. Je kunt je bij Viaa onder meer verdiepen in het jonge kind, wetenschap en techniek of het beleid rondom taal- of rekenonderwijs. Ook bieden we meerdere opleidingen op het gebied van onderwijsmanagement.

Bekijk de verschillende post-hbo-opleidingen

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via tel. 038 – 425 55 42 of stuur een mail naar info@viaa.nl.