Hbo V Zwolle

Beteken jij graag wat voor een ander en denk jij aan de opleiding Verpleegkunde? De Hbo V Zwolle opleiding volg je aan Viaa. In vier jaar word jij opgeleid tot een sociale, professionele verpleegkundige die goed kan luisteren en bovenal plezier haalt uit het helpen van mensen met uiteenlopende mentale of fysieke problemen.

Hoe ziet de opleiding hbo V Zwolle eruit?

Tijdens de opleiding Verpleegkunde staat het Neuman Systems Model centraal; je leert te kijken naar andermans probleem en houdt daarbij rekening met het volledige gestel, de sociale omgeving en de spirituele achtergrond. Het is belangrijk dat je jezelf eerst goed leert kennen. Persoonlijke ontwikkeling is daarom een groot onderdeel van de opleiding. Het vierjarige onderwijsprogramma is uitdagend en afwisselend, zodat jij ontdekt waar jij in de zorg op de juiste plek zit.

Verschillende mensen met uiteenlopende problemen helpen, gesprekken voeren en af een toe een lolletje maken zijn dingen die jij als verpleegkundige leuk vindt.

Benieuwd wat je kunt verwachten van de vier leerjaren aan Viaa in Zwolle? Wij leggen je uit wat er tijdens de opleiding hbo v wordt behandeld.

Na de opleiding hbo V Zwolle

Na de opleiding ligt de wereld aan je voeten! Je kunt op verschillende plekken bij uiteenlopende organisaties aan de slag, zoals huisartsenpraktijken, ziekenhuizen of revalidatieklinieken. Wil je je verder specialiseren? Veel afgestudeerden kiezen voor een opleiding tot Praktijkverpleegkundige bij de huisartsenpraktijk. Ook kun je een verdiepende master volgen, bijvoorbeeld Advanced Nursing Practice of Gezondheids- of Verplegingswetenschappen of de master Interprofessioneel werken met Jeugd (MIJ).

Meer praktische informatie over de opleiding hbo V Zwolle
Schrijf je direct in voor de opleiding hbo V Zwolle