Verpleegkunde
Voltijd opleidingen

Niveau Niveau Hbo
Locatie Locatie Zwolle
Tijd Tijd 4 jaar
Taal Taal Nederlands

Verpleegkunde

Kies je voor hbo Verpleegkunde, dan kies je voor de zorg. Dat is een breed begrip. En daarom leiden we je bij Hogeschool Viaa breed op. Je maakt kennis met verschillende vakgebieden, doet veel kennis op en ontdekt waar jouw hart ligt. Door daarbij verder te kijken dan alleen het toedienen van een medicijn, kun je écht van betekenis zijn.

Opleiding Verpleegkunde bij Hogeschool Viaa
Bij de opleiding Verpleegkunde van Hogeschool Viaa besteden we veel aandacht aan zingeving. Je zet je kennis in om iemand te helpen bij fysieke of mentale problemen, maar hebt bovenal oog voor de persoon daarachter. Je luistert naar een verhaal over iemands kinderen, legt uit hoe een behandeltraject eruitziet of draagt met humor bij aan een ontspannen sfeer. Extra zorg waardoor iemand zich gezien voelt. En waarvoor je veel terugkrijgt.

Verpleegkunde is Topopleiding
Onze verpleegkundige-opleiding in Zwolle is door de Keuzegids voor het tiende jaar op rij uitgeroepen tot Topopleiding. Daarmee zijn we de beste Verpleegkundeopleiding van Nederland. Dit geeft jou de zekerheid dat je op kwalitatief hoog niveau onderwijs volgt.

Vraag de brochure van de opleiding Verpleegkunde aan

Wat wil je weten?